Datuve :: LG Electronics piedāva TVNET aplikāciju Smart TV televizoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 77

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 77

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics piedāva TVNET aplikāciju Smart TV televizoriem

Ievietoja: Antra_F @ 2012.09.15 10:05  

LG Electronics (LG) kopā ar informatīvi izklaidējošo portālu TVNET.lv ir laidis klajā jaunu Smart TV paredzētu aplikāciju portāla ērtākai pārlūkošanai. Tagad portāla TVNET.lv saturs būs pilnība pieejams LG Smart TV īpašniekiem bez maksas un jebkurā vēlamajā laikā. Papildus LG Smart TV lietotāji varēs piekļūt arī internet žurnāla Sejas.lv saturam.

Portāls TVNET.lv ir viens no lielākajiem interneta medijiem Latvijā, kas piedāva daudzpusīgu un operatīvu ziņu klāstu. Smart TV aplikācija nodrošinās pieeju septiņām populārākajām TVNET portāla kategorijam: “Ziņas”, “Sports”, “Izklaide un Kultūra”, “Mūzika”, “Sievietēm”, “Tehnoloģijas” un “Auto”, ar kurām varēs ērti sekot Latvijas un pasaules aktuālajiem notikumiem. Savukārt interneta dzīvesstila žurnāls Sejas.lv informēs LG Smart TV lietotājus par sabiedrībā populāru cilvēku svarīgiem dzīves notikumiem.



Jaunā aplikācija būs automātiski pieejama visos 2012.gada LG ražotajos televizoros ar Smart TV funkciju. Tuvākāja laikā ir paredzēts izveidot aplikācijas versiju arī 2011.gada modeļiem.

Par LG Smart TV

LG Smart TV tehnoloģija parastu televizoru pārvērš multimediālā ierīcē, ar kuras starpniecību var piekļūt plašam augstākās klases interneta satura klāstam, ko piedāvā vadošie pasaules un vietējie pakalpojumu sniedzēji, piemēram, YouTube, Gismeteo, Picasa, vTuner (interneta radio), Delfi, ss.lv, IZZI, Facebook, Twitter, DailyMotion, Tvigle, Megogo un daudzi citi. Turklāt aplikāciju veikals LG Apps ir vienmēr gatavs piedāvāt jaunus un interesantus pakalpojumus.

Saistītie raksti