Datuve :: LG iepazīstina ar premium klases personālo Smart TV televizoru

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

LG iepazīstina ar premium klases personālo Smart TV televizoru

Ievietoja: Antra_F @ 2012.08.28 22:30  

LG Electronics (LG) tehnoloģiju izstādē IFA 2012 Berlīnē iepazīstinās ar jaunāko premium klases personālo LG TM2792 Smart TV televizoru. Augstākā līmeņa izklaides platforma LG TM2792 ļauj lietotājiem baudīt plašu inovatīvo funkciju klāstu, tostarp LG Smart TV un CINEMA 3D, kā arī CINEMA SCREEN dizainu, vienlaikus nodrošinot pārsteidzošu attēla kvalitāti, izmantojot IPS tehnoloģiju.

Izsmalcinātais LG TM2792 vēl vairāk nostiprina personālā LG Smart TV televizora pozīcijas kā labākais savā klasē. Televizors — 2012. gada starptautiskās dizaina izcilības balvas (International Design Excellence Awards — IDEA) saņēmējs — lieliski iekļausies mūsdienu interjerā un acumirklī kļūs par tā centrālo elementu. CINEMA SCREEN dizains ļauj šim televizoram vizuāli iekļauties jebkurā interjerā, pateicoties īpaši smalkajai apmales apdarei. LG TM2792 rada perfektu vidi, lai skatītu telpisku 3D attēlu un izbaudītu klātbūtnes efektu.

“TM2792 ir īpašs televizors — tas piedāvā kinoteātra kvalitātei līdzvērtīgu skatīšanās pieredzi ar klātbūtnes efektu un ļauj skatītājam iejusties bezgalīgā un savai gaumei pielāgojamā satura pasaulē,” saka LG Home Entertainment Company atbildīgais viceprezidents un IT struktūrvienības vadītājs J.J.Lī (J.J. Lee). “Savā klasē labākais personālais Smart TV televizors piedāvā jaunu izklaides līmeni neatkarīgi no tā, vai skatāties viedtālrunī ierakstītu video, iemīļotu klasisku filmu vai ko citu.”



SmartShare funkcija ļauj lietotājiem pārlūkot un koplietot failus ar portatīviem datoriem, viedtālruņiem un ārējiem cietajiem diskiem. Ekrāna koplietošana ir iespējama, izmantojot mobilo augstas izšķirtspējas saiti (Mobile High Definition Link – MHL) un Intel bezvadu savienojuma displeju (Intel Wireless Display – WiDi). Pateicoties MHL, lietotāji var skatīt fotogrāfijas un spēlēt spēles personālajā Smart TV televizorā no sava viedtālruņa, kamēr tālrunis tiek uzlādēts. WiDi padara ekrāna koplietošanu ar portatīviem datoriem bezvadu savienojuma režīmā tik ērtu kā nekad agrāk, turklāt DLNA un Wi-Fi Direct funkcijas ļauj viegli piekļūt viedajās ierīcēs saglabātajam saturam un to koplietot.

Augstu novērtētā LG Magic Remote tālvadības pults ar kustību un ritenīša vadību ļauj vienkāršāk pārlūkot Home Dashboard saturu. LG piedāvā neierobežotu piekļuvi saturam, izmantojot pēc pieprasījuma pieejamo video (Video on Demand – VOD) funkciju, 3D World, Game World, LG Smart World (LG aplikācijas) un Social Center. Šim saturam var viegli piekļūt, izmantojot Home Dashboard paneli, un pārvietoties pa to ar Magic Remote tālvadības pulti, kā arī peli un tastatūru.

LG TM2792 Smart TV televizorā ir izmantota IPS tehnoloģija, lai nodrošinātu izklaides baudījumu līdz sīkākajai detaļai mājās apstakļos. Ar palielinātu skata leņķu palīdzību IPS tehnoloģija nodrošina reālākus attēlus un mazina acu nogurumu. Populārus video pēc pieprasījuma (VOD), kā arī ģimenē iemīļotus pašu uzņemtus videoierakstus var skatīties pilnas izšķirtspējas kvalitātē bez krāsu izkropļojuma sēžot, stāvot vai guļot jebkurā pozīcijā.

TM2792 ir aprīkots ar LG CINEMA 3D tehnoloģiju, kas piedāvā vēl nebijušu komforta līmeni, izmantojot vieglas brilles bez baterijām, kuras ir sertificētas arī kā nemirgojošas un vēl vairāk mazina acu piepūli. Telpiska skaņas tāluma mainīšana vairo 3D sajūtu, simulējot skaņas kustību atbilstoši attēlu kustībām uz ekrāna. Turklāt pat neieslēdzot datoru, lietotāji var pievienot tastatūru un peli personālajam Smart TV televizoram un pārvietoties Home Dashboard panelī, lai pārlūkotu internetu.

Eiropas tirgos LG TM2792 tiks piedāvāts no septembra.

Specifikācijas:
Ekrāna lielums: 27 collas
Izšķirtspēja: 1920x1080
Panelis: LED IPS/3D
Spilgtums, saspiešanas koeficients, video un audio: 250nits, Mega, 178/178
Atbildes laiks Gatavība darbībai: 5 ms*
Savienojamība: DLNA, Wi-Fi Direct, WiDi
Interfeiss: D-sub, HDMIx2 (MHL ready), Composite, Component,
SCART, USBx3 (multivide, tastatūra/pele), LAN
Skaļrunis: 7W x 2 (3D skaņas tāluma maiņa)
Funkcijas: Smart TV, 2D-3D pārveidošana (H/W), SUPER+ izšķirtspēja,
Magic Remote talvadības pults, USB Quick View
3D brilles: 2EA (parastas + piestiprināmas), 16 g

Saistītie raksti