Datuve :: LG Electronics L-sērijas viedtālrunis LG Optimus L5 jūnija beigās arī Latvijā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 90

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 90

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics L-sērijas viedtālrunis LG Optimus L5 jūnija beigās arī Latvijā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.06.20 14:47  

Jau šomēness viens no stilīgākajiem LG Electronics (LG) L-sērijas viedtālruņiem LG Optimus L5 nonāks tirdzniecībā Latvijā. Pateicoties L-Style elegantā dizaina stratēģijai, LG Optimus L5 ir lielisks stila un tehnoloģiju apvienojums. Viedtālrunim ir slaiks, 9,5 mm plāns korpuss, turklāt tas aprīkots ar tādām intuitīvām un viedām funkcijām kā NFC “Tag&Play”, palīdzot veikt mobilās komercdarbības un nodrošinot peer-to-peer failu apmaiņas sistēmu.



Viedtālrunis aprīkots ar jaunāko Google operētājsistēmu Ice Cream Sandwich Android un šajā klasē labāko 4 collu ekrānu, nodrošinot lietotājam vislabāko mobilā tālruņa lietošanas pieredzi. Jaunais lietotāja interfeiss User Experience (UX) sniedz iespēju ātrāk veikt dažādas darbības viedtālrunī ar mazāku pieskārienu skaitu, savukārt ar QuickMemo™ palīdzību lietotājs var izdarīt īsas piezīmes vai uzstādīt atgādinājumus katrā ekrānā, neatverot atsevišķu aplikāciju.

“LG Optimus L5 ir sabalansēts viedtālrunis, kas apvieno lielisku dizainu, ekrānu, veiktspēju, akumulatora darbības laiku un cenu, kas daudziem šķitīs ļoti pievilcīga kombinācija,” saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). “Šī ierīce, kopā ar citiem L-sērijas produktiem, īpaši piesaistīs tos lietotājus visā pasaulē, kam interesē mode.”



LG Optimus L5 galvenās specifikācijas:
• Čipkopa: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)
• Atmiņa: līdz 4GB iekšējā atmiņa / Micro SD atbalsts (līdz 32GB)
• Ekrāns: 4 collu HVGA
• Kamera: 5 MP ar AF LED zibspuldzi (aizmugurējā)
• Operētājsistēma: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
• Akumulators: 1,500 mAh
• Izmēri: 118,3 x 66,5 x 9,5 mm

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Ctlhulka pashka @ 2012.06.22 20:46

LG  - Pidžins

#2 ieferbust @ 2012.07.11 01:34

vestidos de noiva , vestido de casamento branco , comprar vestido de noite, vestidos de baile , designer vestido de noiva