Datuve :: LG Electronics ievieš jaunu mākoņa servisu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 109

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 109

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics ievieš jaunu mākoņa servisu

Ievietoja: Antra_F @ 2012.05.03 13:53  

LG Electronics (LG) sākot ar 1. maiju iepazīstina ar LG Cloud beta pakalpojumu, ar mērķi nodrošināt nevainojamu savienojumu un straumēšanas piekļuvi visam digitālajam saturam dažādās elektroniskajās ierīcēs. Lai gan mākonis mūsdienās ir populārākais IT termins, LG Cloud ir pirmais mākoņskaitļošanas pakalpojums, kas lietotājiem ļauj pārvaldīt un patērēt visa veida saturu “trīs ekrānos”, kas ietver Android viedtālruņus, datorus un viedos televizorus (tikai ar LG Netcast versiju 2.0 vai jaunāku) bez atsevišķas televizora palīgierīces.

Lai izmantotu šo pakalpojumu, lietotājiem jālejupielādē LG Cloud aplikācija, ko var izdarīt Google Play vai LG SmartWorld aplikāciju veikalā, izmantojot Android viedtālruni, LG SMART televizoru vai LG Cloud tīmekļa vietni (www.lgecloud.com). LG Cloud pakalpojums automātiski sinhronizē viedtālruņa saturu ar mākoņa serveri, kā arī lietotāja datoru un televizoru. Fotoattēlus un video, kas uzņemti ar viedtālruni, var teju acumirklī skatīt un straumēt datorā vai televizorā. Video failus, kas rediģēti datorā, iespējams augšupielādēt LG Cloud, lai tos jau pēc dažām sekundēm skatītu viedtālrunī. Atšķirībā no citiem mākoņskaitļošanas pakalpojumiem, gaidīšanas vai kavēšanās laiks ir ļoti īss, jo saturs bez iepriekšējas lejupielādes tiek uzreiz straumēts televizorā, datorā vai viedtālrunī.



Atšķirīgu LG Cloud pakalpojumu padara LG Real-time Transcoding (LG reāllaika straumēšanas pārkodēšanas) tehnoloģija. Pārveidošana notiek nevis ierīcē, bet reāllaikā serverī. Nav jāuztraucas par kodeksu vai pārveidotāju instalēšanu — viss notiek vienmērīgi bez lietotāja līdzdalības, ar ko nevar lepoties neviens cits mākoņskaitļošanas pakalpojums.

Pakalpojums ideāli darbojas arī ar 3D saturu. Piemēram, atvaļinājumā ar LG 3D viedtālruni uzņemtos video var augšupielādēt LG Cloud, izmantojot 3G vai Wi-Fi. Savukārt, atgriežoties mājās pēc atvaļinājuma, ģimene var aplūkot ceļojumā uzņemtos materiālus, tos straumējot no LG Cloud uz LG CINEMA 3D Smart TV izcilajās trīs dimensijās.

Ar mērķi turpināt attīstīt mākoņskaitļošanas pakalpojumus, LG izveidojis Viedā biznesa centru, kas nodarbojas tieši ar satura un pakalpojumu attīstību. LG Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors Haviss Kvons (Havis Kwon) atbild arī par jauno Viedo biznesa centru.

“Lielākā daļa uzņēmumu mūsdienās mākoni uztver tikai kā atmiņas ierīci vai, kā YouTube vai Flickr gadījumā, kā viena veida saturam paredzētu pakalpojumu,” stāsta LG pārstāvis H. Kvons. “LG rada ierīces, kurās miljoniem cilvēku skata saturu, tāpēc mēs varam noteikt jaunu ērtas lietošanas standartu, izveidojot savu mākoņskaitļošanas pakalpojumu. Nākotnes patērētāji nevēlas izmantot vienu mākoni mūzikai, otru — video, trešo — fotoattēlu glabāšanai un vēl kādu — darba failiem. Mūsu izstrādātā risinājuma mērķis ir padarīt dzīvi ērtāku.”

LG Cloud tiks piedāvāts kā bezmaksas un maksas pakalpojums. Bezmaksas krātuves vieta atšķirsies atkarībā no tirgus un tiks izsludinātas atsevišķi, kad pakalpojums būs pieejams konkrētajā valstī.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Tomasss @ 2012.05.23 10:50

Malači!