Datuve :: LG Electronics iepazīstina ar pasaulē pirmo tehnoloģiju balss-video zvanu pārveidei LTE (4G) tīklā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 58

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 58

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics iepazīstina ar pasaulē pirmo tehnoloģiju balss-video zvanu pārveidei LTE (4G) tīklā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.28 13:05  

Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress) LG Electronics (LG) demonstrēja pasaulē pirmo tehnoloģiju balss-video zvanu pārveidei LTE (4G) tīklā. Ar jaunās LG patentētās tehnoloģijas palīdzību lietotājiem ir iespēja vienas un tās pašas sarunas laikā pārslēgties no augstas kvalitātes balss uz augstas izšķirtspējas video zvana režīmiem un otrādi. Tāpat LG iepazīstināja ar video pakalpojumu, kas ļauj video ierakstīšanas brīdī dalīties ar tā saturu LTE (4G) tīklā.

LG LTE (4G) balss-video zvanu pārveides process ir izstrādāts saskaņā ar GSMA standarta prasībām, kas nosaka video un balss datu piegādi LTE (4G) tīklā. Šogad LG laidīs klajā ar balss-video zvanu pārveides pakalpojumu saderīgus LTE (4G) viedtālruņus.

“LG plāno arī turpmāk ieņemt vadošo lomu LTE (4G) tīklā, izstrādājot un ieviešot inovatīvus risinājumus, kas ir patiešām noderīgi un sniedz lietotājiem jaunas iespējas,” saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). “LTE (4G) tīkla izaugsme notiek, tā teikt, gaismas ātrumā, un mūsu balss-video zvanu pārveides tehnoloģija atrodas labās pozīcijās, lai tiktu ieviesta visā nozarē.”



Pagājušā gada Pasaules Mobilā kongresa laikā LG veiksmīgi demonstrēja LTE (4G) tehnoloģijas balss zvanus (VoLTE) un video zvanus. Pirms tika ieviesta LTE (4G) tehnoloģija, viedtālruņos nebija iespējams veikt augstas izšķirtspējas videozvanus, jo 3G tīkli nenodrošināja iespēju apstrādāt tādu datu apjomu tādos ātrumos, kādi nepieciešami augstas kvalitātes videoattēliem.

Saistītie raksti