Datuve :: LG Electronics plāno būt līderis displeju tirgū, piedāvājot universālus LED risinājumus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 45

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 45

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics plāno būt līderis displeju tirgū, piedāvājot universālus LED risinājumus

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.11 20:08  

Vienā no pasaulē lielākajām audio, video un integrēto sistēmu risinājumu izstādēm Eiropas Integrētās Sistēmas 2012 (Integrated Systems Europe 2012), kas katru gadu notiek Amsterdamā, uzņēmums LG Electronics (LG) iepazīstināja ar plašu LED, kā arī LCD displeju klāstu. Pateicoties inovatīvajam programmnodrošinājumam un elektroenerģijas patēriņa ekonomijai, kas veido apmēram 30% salīdzinājumā ar parastajiem LED displejiem, jaunie modeļi būtiski samazina lietošanas kopējās izmaksas.

”LG displeji ir ideāli piemēroti korporatīvajiem klientiem, kuriem nepieciešami universāli risinājumi to izmantošanai dažādos apstākļos gan telpās, gan brīvā dabā,” atzīst LG Electronics Home Entertainment prezidents un izpilddirektors Havis Kvons (Havis Kwon). – “Turklāt, pateicoties jaunajam programmnodrošinājumam un tehnoloģiju energoefektivitātei, mēs esam samazinājuši lietošanas kopējās izmaksas.”

Viena no galvenajām LG LED displeju priekšrocībām ir lietošanas kopējo izmaksu samazināšana, kas panākta, pateicoties uzlabotai energoefektivitātei un jauniem tehnoloģiskiem uzlabojumiem. Tādējādi LG Smart Energy Saving tehnoloģija ļauj LG LED displejiem samazināt elektroenerģijas patēriņu par 30% salīdzinājumā ar citiem līdzīgiem displejiem. Turklāt, lai veidotu un rediģētu pārraides un translētu reklāmas, kā arī informatīvo saturu, nav jātērē līdzekļi ārējai Media Player un papildu programmnodrošinājumu iegādei, jo LG LED displeji ir aprīkoti ar iebūvētu Media Player, programmnodrošinājumu Super Sign Elite-W un USB portu



Papildus lietošanas kopējo izmaksu samazināšanai, nodrošinātas arī lieliskas katra atsevišķa modeļa funkcionālās iespējas. Piemēram, 55 collu LG WV70 izceļas ar pasaulē visšaurāko rāmi un tikai 5,3 mm savienojuma kopējo biezumu. 55 collu LED displejam LG WS50, kas paredzēts digitālajai reklāmas un informatīvajai sistēmai Digital Signage, ir analoga konstrukcija ar plānu rāmi 14 mm biezumā. Abi modeļi piemēroti lietošanai ārā un nodrošina kristāldzidru videoattēlu pat spilgtā saules gaismā, pateicoties speciālajam pretatspīduma pārklājumam Shine-out un tehnoloģijai, kas novērš aptumšošanos, uzkarstot ārējās gaismas ietekmē. LG LED displeji nodrošina attēla spilgtumu, sākot no 450 nt, kas ir priekšrocība salīdzinājumā ar konkurentu izstrādājumiem. Tas padara LG Digital Signage monitorus īpaši ērtus lietošanai tirdzniecības centros un stadionos. LG LED displeji ir aprīkoti ar IPS paneļiem, kas nodrošina spilgtu attēlu bez gaismas izkropļojumiem, ja uz attēlu lūkojas platā leņķī, tādējādi ļaujot attēlot informāciju vai multimediju saturu plašas auditorijas priekšā.

LG stenda apmeklētāji izstādē ISE 2012 varēja pārliecināties par visām iepriekš minētajām LG LED priekšrocībām salīdzinājumā ar konkurentu modeļiem – elektroenerģijas ekonomiju, patentētu papildu pretatspīduma pārklājumu Shine-Out un risinājumu, kas novērš ekrāna aptumšošanos. Liela nozīme bija arī tam, ka izstrādājumu demonstrēšana notika vidē, kas atspoguļo dažādu nozaru uzņēmējdarbības pasūtītāju vajadzības, jo dažādie LG stendi bija veltīti gan viesnīcu biznesam, gan konferenču zālēm, gan autosaloniem u.c.

Viesnīcu biznesam paredzētajā Hotel TV sadaļā LG iepazīstināja ar īpašu tehnoloģiju Pro:Centric, kas ļauj viesnīcu īpašniekiem izveidot un demonstrēt viesiem noderīgu informāciju par viesnīcas pakalpojumiem, vietējo tūrismu un laikapstākļiem, kā arī pārraidīt televīzijas programmas un ziņas. Pro:Centric sniedz interaktīvas iespējas: piemēram, vienkārši nospiežot tālvadības pults pogas, viesi var reģistrēties viesnīcā un izrakstīties aizbraucot, kā arī izmantot apkalpošanas servisu numurā. Citos stendos LG prezentēja konferenču zāles, kas aprīkotas ar videokonferences sistēmām, iebūvētām tīmekļa ierakstīšanas funkcijām un interaktīvām tāfelēm, kā arī lietošanai ērtus LED displejus, kas paredzēti automašīnu dīleriem un kuros izmantotas infrasarkanās Multi Touch tehnoloģijas.

LG prezentēja arī LED displejus EzSign TV –― ekonomiski efektīvs displeja risinājums, kas piemērots maziem un vidējiem uzņēmumiem ar ierobežotiem resursiem. Tāpat kā citi LG LED displeji, modelis EzSign TV ir aprīkots ar iebūvētu Media Player un nodrošina nelielas kopējās lietošanas izmaksas, kā arī vienkāršu izmantošanu. LED EzSignTV var ne tikai veikt digitālas reklāmas un informācijas sistēmas (Digital Signage) funkcijas, bet arī pildīt televizora funkcijas, ļaujot demonstrēt gan multimediju saturu, gan televīzijas programmas.

Saistītie raksti