Datuve :: LG Electronics turpina atbalstīt FIS Pasaules Snovborda čempionātu kā pasākuma ģenerālsponsors

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics turpina atbalstīt FIS Pasaules Snovborda čempionātu kā pasākuma ģenerālsponsors

Ievietoja: Antra_F @ 2011.12.08 11:14  

Pasaules vadošais tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) 2011./2012.gada sezonā jau ceturto reizi turpina atbalstīt FIS Pasaules Snovborda čempionātu kā pasākuma ģenerālsponsors un sadarboties ar Starptautisko Slēpošanas federāciju (FIS).

LG FIS Pasaules snovborda čempionāts ir vienas no lielākajām ziemas sporta veidu sacensībām pasaulē. Laikā no 2011. gada augusta līdz 2012. gada martam sacensības notiek ap 20 pilsētās vairāk nekā 15 dažādās pasaules valstīs.

“Ir tikai daži sporta veidi, kas piesaista tik daudz jaunu, inteliģentu un atraktīvu cilvēku visā pasaulē, un snovbords tāds noteikti ir, tāpēc esam gandarīti turpināt sadarbību ar Starptautisko Slēpošanas federāciju arī jaunajā sezonā,” sacīja Saimons Kangs (Simon Kang), LG Electronics prezidents un globālā mārketinga vadītājs.



Žans Franko Kaspers (Gian Franco Kasper), Starptautiskās Slēpošanas federācijas prezidents papildināja: “Esam priecīgi turpināt sadarbību ar LG Electronics, pasaules vadošo tehnoloģiju zīmolu, lai ar FIS Pasaules Snovborda čempionāta aktivitātēm turpinātu uzrunāt un iesaistīt jauniešus visā pasaulē.”

Ikgadējais FIS Pasaules Snovborda čempionāts pirmo reizi notika 1994./1995. gada sezonā, un gadu gaitā tajā ir ietvertas visas šī aizraujošā sporta veida disciplīnas. Pasaules čempionu tituli un kristāla kupoli tiek piešķirti sportistiem ar labākajiem rezultātiem četrās kategorijās, proti, big air, half-pipe, snovborda kross un paralēlos, kā vispārīgos nobraucienos.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Android WWW @ 2011.12.18 23:20

kasperskis tak atbalsta vīrusus veidotājus  ar saņu lukašu priekšgalā