Datuve :: Nokia viedtālruņos tiks izmantoti ST-Ericsson procesori

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 77

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 77

Datuve.lv video
Top.LV

Nokia viedtālruņos tiks izmantoti ST-Ericsson procesori

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.23 11:15  

Līdz šim Microsoft strikto vienveidības standartu rezultātā Windows Phone 7 ierīcēs izmantoti Qualcomm Snapdragon procesori. Taču stratēģiskās sadarbības rezultātā Windows Phone ierīces sāks ražot Nokia un kā procesoru ražotājs sadarbībai pievienosies ST-Ericsson.

Elizabete Voika savā emuārā Mobilized raksta, ka ST-Ericsson (STMicroelectronics un Ericsson kopuzņēmums) piegādās procesorus Nokia Windows Phone ierīcēm. "ST agrākais uzņēmums, ST-NXP Wireless, bija galvenais Nokia mikroshēmu piegādātājs, pirms izveidojās ST-Ericsson," raksta Voika. Jaunā sadarbība izveidojusies uz iepriekšējo attiecību pamata.

STMicroelectronics izpilddirektors Karlo Bocoti pastāstījis Voikai, ka ST-Ericsson būs viens no diviem procesoru piegādātājiem, kad Nokia sāks ražot WP8 ierīces. Sākotnēji tiks piegādāti U8500 - divu kodolu procesors, kas pašlaik tiek izmantots T-Mobile piedāvātajā Sidekick 4G un Samsung Infuse 4G.


Šādi jaunumi ST-Ericsson ir tieši laikā, jo uzņēmuma ienākumi šī gada pirmajā ceturksnī, salīdzinājumā ar pagājušā gada pirmo ceturksni, samazinājušies par 33 procentiem. Uzņēmums gan cer atgūties, pateicoties sadarbībai ar septiņiem no deviņiem lielākajiem tālruņu ražotājiem.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 hel @ 2011.05.25 17:30

--> rakstīja:

ST Ericsson procesori neliekas diezko labi,...

un to tu spried pēc ?