Datuve :: Google oficiāli paziņojuši par Nexus S viedtālruni

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 91

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 91

Datuve.lv video
Top.LV

Google oficiāli paziņojuši par Nexus S viedtālruni

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.07 10:45  

Pagājušā mēneša laikā tīmeklī parādījās informācija par Google jaunāko viedtālruni - Google Nexus S. Vakar uzņēmums beidzot oficiāli prezentēja jauno veikumu. Nexus S ražotājs ir Samsung, turklāt viedtālrunī būs Google operētājsistēmas Android jaunākā versija - Android 2.3.

Nexus S ir GSM tālrunis, kam ir 802.11n, Bluetooth 2.1+EDR un A-GPS. Viedtālrunim ir 4 collu Super AMOLED displejs ar 480x800 pikseļu izšķirtspēju, VGA kamera tālruņa priekšpusē un 5MP kamera (ar LED zibspuldzi) tālruņa aizmugurē. Ar tālruņa aizmugurē novietoto kameru varēs uzņem H.264 720p video.


Jaunajam Google viedtālrunim ir 1GHz Hummingbird procesors un 16GB iebūvētā atmiņa. Nexus S izmēri ir 63mm x 123.9mm x 10.88mm, savukārt svars - aptuveni 128 grami.

Nexus S tirdzniecība tiks uzsākta šī gada 16. decembrī. Tas būs nopērkams tiešsaistē, kā arī Best Buy veikalos (tas gan Latvijas iedzīvotājus diez vai interesēs).


Jāpiebilst, ka tālrunī būs jaunākā Google veidotās operētājsistēmas Android versija. Google paziņojuši par Android 2.3 SDK un pieminējuši dažas no jaunajām iespējām/uzlabojumiem. Jaunā operētājsistēma piedāvās: pārveidotu atbalstu tastatūrām ar multi-touch iespējām, uzlabotu copy/paste un vārdu izvēles saskarsni, uzlabotu enerģijas patēriņa pārvaldību, uzlabotu programmatūras pārvaldību, NFC (Near Field Communication) atbalstu un pārveidotu Lejupielāžu pārvaldnieku.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 RobBob @ 2010.12.08 15:35

manam ellīgi patīk šitā manta!