Datuve :: Laimē Nokia N97 un apmaksātu rēķinu ar OVI spēli

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 96

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 96

Datuve.lv video
Top.LV

Laimē Nokia N97 un apmaksātu rēķinu ar OVI spēli

Ievietoja: Bruno @ 2009.11.17 14:52  

Šodien Nokia paziņo par aizraujošu Ovi spēli. Tajā ikviens var piedalīties un iegūt vienu no trim jaunajiem multimediju tālruņiem Nokia N97 mini un apmaksātu mobilā tālruņa rēķinu gada garumā no visiem mobilo telekomunikāciju operatoriem – Bite Latvija, Latvijas Mobilais Telefons un Tele2. Lai piedalītos Ovi spēlē, ir jābūt Nokia tiešsaistes pakalpojumu portāla Ovi lietotājam un jāpiesakās balvu izlozē.

“Ovi spēlē trīs uzvarētāji iegūs savā īpašumā ne tikai jaunāko, plašu ievērību guvušo tālruni Nokia N97 mini, bet arī vienu gadu varēs neapmaksāt mobilā tālruņa rēķinu. Tas šajā ekonomikas krīzes laikā ir vērtīgs ieguvums. Tādu balvu spējam piedāvāt, pateicoties visu mobilo operatoru kā Nokia partneru atsaucībai un dalībai Ovi spēlē,” saka Aivars Krauklis, Nokia Latvija mobilo tālruņu tirdzniecības vadītājs. “Kopumā visu mobilo operatoru dalība vienā spēlē nodrošina vienreizēju iespēju visiem piedalīties, jo gada rēķinu apmaksu iespējams saņemt tieši pie sava operatora.”



Lai piedalītos Ovi spēlē, jāveic divi vienkārši soļi. Pirmkārt, jākļūst par Ovi pakalpojuma lietotāju (ja tāds vēl neesat), reģistrējoties mājas lapā. Ovi spēle notiks no 17.novembra līdz 17.decembrim. Balvu ieguvēji tiks paziņoti piecu darba dienu laikā pēc spēles uzvarētāju noteikšanas 18.decembrī. Ar spēles noteikumiem ir iespējams iepazīties mājas lapā http://ovi.nokia.lv

Ovi spēles balva Nokia N97 mini ar iespaidīgajām funkcijām un iespējām līdzinās datoram, turklāt patīkami pārsteidz ar lielisku dizainu. Multimediju tālrunis ir aprīkots ar 3,5 collu lielu skārienekrānu, ko iespējams pilnībā pielāgot katra individuālajām vajadzībām, piemēram, sākuma ekrānā izvēloties kalendāru, neatbildētos zvanus, laika ziņas, biežāk zvanīto cilvēku foto ar iespēju tūlīt viņiem piezvanīt, kā arī Facebook, Twitter vai Reuters ikonas. Nokia N97 mini ir radīts interneta lietošanai – tālrunī var ērti lasīt jaunākās ziņas, laika ziņas, e-pastā ienākošās vēstules. Ar izbīdāmu QWERTY klaviatūru patiesi viegla būs e-pastu rakstīšana un tērzēšana sociālajos tīklos. Pateicoties Ovi pakalpojumiem, Nokia N97 mini īpašnieks var iegūt un lietot tālrunī saturu, kādu vien vēlas. Piecu megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku nodrošina lieliskus fotoatēlus un DVD kvalitātes video uzņemšanu ar 30 kadriem sekundē. Nokia N97 mini ir iebūvēti A-GPS un GPS uztvērēji, lietojumprogramma Ovi Kartes un kompass, 8GB apjomīga atmiņa, pieslēgvieta 3,5 mm austiņām, kā arī plašas datu pārraides iespējas – WLAN, GPRS, WCDMA, CSD, HSDPA, Bluetooth 2.0. Papildu informācija par Nokia N97 mini: www.nokia.lv/N97mini. Tālrunis Latvijā ir pieejams par aptuveno mazumtirdzniecības cenu 430 lati (ieskaitot PVN).

Kopā ar Nokia N97 mini Ovi spēles trīs uzvarētāji iegūs arī apmaksātus mobilā sakaru operatora pakalpojumus 2010.gadā saskaņā ar uzvarētāju izvēlēto attiecīgā operatora tarifu. Mēneša operatora apmaksāto pakalpojumu vērtība veidos 20 latus (ieskaitot PVN).

“Pagājušā gadā mobilā interneta izmantošana pasaulē pieauga par 315%. Paredzams, ka šogad pieaugums būs divreiz lielāks. Tāpēc Nokia piedāvā Ovi, lai nodrošinātu pēc iespējas plašākus tiešsaistes pakalpojumus 1,1 miljardam Nokia tālruņu īpašnieku visā pasaulē. Ar Ovi katrs var dažādot savu mobilā tālruņa lietotāja pieredzi un izvēlēties sev nepieciešamākos un interesantākos pakalpojumus gan darbam, gan izklaidei. Nokia pakalpojumus izmanto jau vairāk nekā 55 miljonu lietotāju visā pasaulē. Ar katru nedēļu šis skaits pieaug par miljonu, un mūsu mērķis ir sasniegt 300 miljonus līdz 2012.gadam,” piebilst A.Krauklis.

Ovi pakalpojumi ir pieejami, izmantojot mobilo tālruni (www.ovi.mobi), galda datoru (lietojot bezmaksas programmatūru Nokia Ovi Suite) vai internetu (www.ovi.com).

Viens no Ovi pakalpojumiem Ovi Files nodrošina, ka lietotāji ar mobilo tālruni var piekļūt, lietot un sūtīt failus, kas atrodas datorā. To var izdarīt, ja abām ierīcēm ir interneta pieslēgums. Šis Ovi pakalpojums ir noderīgs situācijās, kad dators nav pieejams vai ir izslēgts un ir nepieciešams piekļūt failiem. Pakalpojums Ovi Share sniedz iespēju uzglabāt neierobežota daudzuma foto, video un citu saturu, kā arī dalīties tajā ar citiem Ovi lietotājiem.

Ar pakalpojumu Ovi Maps ir iespējams bez maksas tālrunī lejupielādēt vairāk nekā 180 valstu kartes, piekļūt tām internetā un atrast vajadzīgās vietas un adreses. Lietotāji var plānot savu ceļojumu pie datora, lai pēc tam, sinhronizējot ar tālruni, iegūtu plānu savā mobilajā ierīcē, ko ērti paņemt līdzi ceļojumā. Ar tādiem pakalpojumiem kā Ovi Calendar un Ovi Contacts lietotāji var sinhronizēt un uzglabāt savus kontaktus un kalendāra ierakstus tiešsaistē. Tas sniedz papildu drošību gadījumos, ja mobilais tālrunis ir nozaudēts – svarīgie kontakti un kalendāra ieraksti joprojām būs pieejami Ovi portālā. Vēl viens Ovi pakalpojums ir bezmaksas e-pasts Ovi Mail. To var lietot gan mobilajā tālrunī, gan datorā. Gandrīz gada laikā Ovi Mail lietotāju skaits pasaulē ir sasniedzis jau vairāk nekā 2 miljonus.

Šā gada vasaras sākumā Nokia atvēra arī savu interneta veikalu Ovi Store, kurā lietotāji var gan bez maksas, gan par maksu uzreiz tālrunī lejupielādēt dažādu interesantu saturu darbam un izklaidei, piemēram, lietojumprogrammas, spēles, logrīkus, videoklipus u.c.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 mocha @ 2009.11.17 17:16

1) neatradu otro soli! ("Lai piedalītos Ovi spēlē, jāveic divi vienkārši soļi.")
2) taa arii nekas nav uzrakstiits par pashu speeli - shahs, sms-bombers vai kaada simulaacija. Nu laikam jau neesmu meerkjauditorija

Lai nu kaa - triis buus smaidiigi ;-) Forshi!

#2 miers @ 2009.11.17 18:16

Nav nekādas spēles, tāpēc nav arī otrā soļa.
Tā ir loterija pakalpojuma lietotājiem.

#4 links @ 2010.01.01 18:59

Cita starpā, tā pasākuma uzvarētāji vēl nav publiskoti.