Datuve :: Intel iepazīstina ar trešās paaudzes Intel vPro tehnoloģiju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 67

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 67

Datuve.lv video
Top.LV

Intel iepazīstina ar trešās paaudzes Intel vPro tehnoloģiju

Ievietoja: rcnext @ 2008.09.25 11:27  

Intel Corporation iepazīstina ar trešās paaudzes Intel vPro tehnoloģiju galddatoriem, kura nodrošina lielāku drošību, kā arī samazina ekspluatācijas laiku un izmaksas, izpildot daudzas funkcijas datora vietā. Jaunā tehnoloģija pirmo reizi sniedz atbalstu arī maziem biznesa uzņēmumiem.

Jaunā Intel vPro tehnoloģija (iepriekš zināma ar segvārdu McCreary) apvieno sevī četru vai divu kodolu Intel Core 2 procesorus, jauno Q45 Express Chipset, 82567LM Gigabit Network Connection un Active Management 5.0 tehnoloģiju.
Jaunā tehnoloģija ļauj IT speciālistiem piekļūt datorsistēmām no uzņēmumu ārpuses, kā arī, pateicoties Remote Alert funkcijai, datori patstāvīgi spēj konstatēt problēmas un informēt par to IT dienestus.



"Intel vPro tehnoloģija neapšaubāmi ir vislabākā IT nozares problēmu risināšanā," uzskata Gregorijs Braiants (Gregory Bryant), Intel Digital Office Platform nodaļas vadītājs. "Un tas ir gandrīz tāpat, kā izsaukt pašiem ārstu, ja jūtamies slimi."

Pirmo reizi Intel vPro tehnoloģija ir izstrādāta tā, lai varētu apmierināt mazā biznesa pārstāvju (mazāk par 25 cilvēkiem) vajadzības. Pateicoties Intel IT Director, kas ir paredzēta tieši mazo uzņēmumu klēpjdatoriem un galddatoriem, tiek nodrošināti lietotājiem draudzīgi sistēmas un drošības uzstādījumi, ieskaitot riskantu USB ierīču bloķēšanu.

Savukārt, ja ir nepieciešamība ātri atrisināt kādu datora problēmu, Intel ir izstrādājis Remote PC Assist tehnoloģiju – drošu internetpakalpojumu, lai varētu kontaktēties ar datoru apkalpes dienestiem, kuri var sniegt tūlītēju palīdzību.

Intel arī iepazīstināja ar divām mātesplatēm, kuras atbalsta visas jaunās Intel vPro tehnoloģijas funkcijas – Intel Desktop Board DQ45CB ir izstrādāta standartlieluma galddatoriem, bet Intel Desktop Board DQ45EK ir izstrādāta maza izmēra ierīcēm.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kaaposc @ 2008.09.25 11:36

.. Intel ir izstrādājis Remote PC Assist tehnoloģiju – drošu internetpakalpojumu, lai varētu kontaktēties ar datoru apkalpes dienestiem, kuri var sniegt tūlītēju palīdzību.

a datuve.lv ta' priekš kam? ;)

#2 brumbrum @ 2008.09.25 11:54

"Intel Corporation iepazīstina ar trešās paaudzes Intel vPro tehnoloģiju galddatoriem, kura nodrošina lielāku drošību, kā arī samazina ekspluatācijas laiku un izmaksas, izpildot daudzas funkcijas datora vietā."
Pievēršam uzmanību vārdu salikumam "samazina ekspluatācijas laiku". Tas ir tieši tas, ko vēlos - samazināt laiku ko mans dators spējīgs strādāt:D
Varbūt tomēr pēc tulkošanas der pārlasīt teikumu, lai nesanak kaut ko nedaudz samelot;)

#3 Everests @ 2008.09.25 12:21

brumbrum - te jau pie vainas tie cilvēki, kas sevi par "Pī Ār" speciālistiem uzskata...

#4 Sony Ericsson @ 2008.09.25 18:45

Šitāds sviests ir katrā otrajā rakstā :( Laikam ar kādu online translatoru tulko :)))