Datuve :: Jaunums - datoru sērija Powered by ASUS

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 63

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 63

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunums - datoru sērija Powered by ASUS

Ievietoja: Draxo @ 2016.11.24 20:42  

2016.gada oktobrī kompānija ASUS un interneta veikals Dateks.lv ir panākuši unikālu savstarpēju vienošanos par īpašas Gaming stacionāro datoru līnijas "Powered by ASUS" izveidi. Uzņēmumam ASUS kā vienam no lielākajiem mātesplašu, grafisko karšu un monitoru ražotājam ļoti rūp augsta produktu kvalitāte, funkcionalitāte, vizuālais noformējums, kā arī labs klientu atbalsta serviss. Tieši šo apsvērumu dēļ preču zīmes "Powered by ASUS" datorkomplektu ražošana un izplatīšana Latvijā ir uzticēta nevienam citam kā Dateks.lv. ASUS novērtē uzņēmuma lielo pieredzi, zināšanas, entuziasmu un rūpību, ar kādu tiek salikts ikviens no Dateks.lv klientu pasūtītajiem datorkomplektiem.

ASUS

Arī Dateks.lv kolektīvs ir pagodināts par šāda sadarbības modeļa izveidi. Gluži kā ASUS produktiem, tā arī Dateks.lv sniegtajiem pakalpojumiem un jo īpaši saliktajiem datoriem kvalitāte vienmēr ir bijusi un arī turpmāk būs prioritāte. "Powered by ASUS" datoros tiek piedāvāts uzstādīt tikai ASUS mātes plates un grafiskās kartes, tāpēc Dateks.lv pārliecinoši apgalvo, ka, pateicoties izslavētajai un uz savas ādas pārbaudītajai ASUS produktu kvalitātes kontrolei, vajadzība pēc garantijas servisa apmeklēšanas ir samazināta līdz minimumam.

ASUS produkti uz konkurentu fona izceļas ar vairākām unikālām tehnoloģijām kā Aura RGB, LANGuard, SupremeFX, TUF (The Ultimate Force), DirectCU III, GPU Tweak II u.c.

"Powered by ASUS" datorkomplektus iespējams aplūkot, kustomizēt un pasūtīt šajā saitē: https://datori.dateks.lv/powered-by-asus

Saistītie raksti