Datuve :: Pasaules Mobilajā kongresā LG Electronics iepazīstinājis ar iespaidīgu viedtālruņu klāstu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 63

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 63

Datuve.lv video
Top.LV

Pasaules Mobilajā kongresā LG Electronics iepazīstinājis ar iespaidīgu viedtālruņu klāstu

Ievietoja: Antra_F @ 2012.03.01 21:18  

Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress), kas no 27. februāra līdz 1. martam norisinās Barselonā, Spānijā, LG Electronics (LG) iepazīstinājis tehnoloģiju entuziastus ar iespaidīgu jauno viedtālruņu klāstu. Ar LG LTE (4G) tehnoloģiju aprīkotie viedtālruņi atspoguļo LG jauno saukli “LTE, tas vienmēr ir LG” (“LTE, it’s always LG”), turpinot pierādīt LG vadošās pozīcijas LTE (4G) tīklā. Kongresa laikā LG demonstrēja pasaulē pirmo tehnoloģiju balss-video zvanu pārveidei šajā tīklā.

Ar LG patentēto tehnoloģiju palīdzību “premium” klases viedtālruņi papildināti ar jaunām iespējām, piemēram, 5 collu True HD IPS ekrānu attiecībā 4:3 un uzlabotām 3D tehnoloģijām, kas ļauj skatīt attēlus un video, neizmantojot speciālās 3D brilles. Pirmais LG viedtālrunis ar četrkodolu procesoru nodrošina mobilo ierīču sniegumu vēl nebijušā līmenī, savukārt jaunā L-Style dizaina identitāte ar mūsdienīgām un izsmalcinātām detaļām tiks iepazīstināta vairākās jaunās, vizuāli pievilcīgās LG mobilajās ierīcēs.

“2012. gadā LG nodrošinās “premium” klases viedtālruņiem vēl augstāku kvalitāti, apvienojot iespaidīgu veiktspēju, nepārspējamu ekrāna kvalitāti, kā arī izsmalcinātu dizainu,” saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). “Mūsu 2012. gada viedtālruņi un to piedāvātās tehnoloģijas uzstāda augstu latiņu mobilo ierīču tirgū.”

LG Optimus Vu: – unikālas satura skatīšanās iespējas



Aprīkots ar LG LTE (4G) un moderno displeja tehnoloģiju IPS, LG Optimus Vu: piedāvā unikālas satura skatīšanas iespējas, līdzīgi kā planšetdatorā. Jaudīgais 1,5 GHz divkodolu procesors, 32 GB iekšējā atmiņa un ietilpīgais 2080 mAh akumulators padara Optimus Vu: par ikviena multivides cienītāja sapņu ierīci.

Ātrā darbība un veiktspēja, ko nodrošina LG uzlabotā tehnoloģija LTE (4G), kā arī lielais un spilgtais 5 collu ekrāns ar izmēru attiecību 4:3 atvieglo un padara ērtāku dokumentu, grāmatu, interneta un multivides satura skatīšanos. Izmēru attiecība 4:3 ir optimāls risinājums, kas lietotājam nodrošina iespēju acumirklī skatīt vairāk satura, kā arī atvieglo piezīmju rakstīšanu, uzlabojot ikdienas darbību produktivitāti.

LG Optimus 4X HD – pirmais LG viedtālrunis ar četrkodolu procesoru



Vēl viens LG jauno tehnoloģiju jaunums ir Optimus 4X HD, kas nostiprina uzņēmuma vadošās pozīcijas vairāk-kodolu viedtālruņu tirgū. LG Optimus 4X HD aprīkots ar četrkodolu procesoru un darbojas, izmantojot operētājsistēmas Android jaunāko versiju –Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Viedtālruņa ekrāns ar True HD IPS tehnoloģiju garantē augstu izšķirtspēju un attēla skaidrību.

Aprīkots ar NVIDIA jaunāko 1.5GHz Tegra 3 procesoru, LG Optimus 4X HD nodrošina datoram līdzvērtīgu kvalitātes sniegumu, efektīvi sadalot tālruņa darbības slodzi uz četriem procesora kodoliem. Tegra 3 ir pasaulē vienīgais 4-PLUS-1™ četrkodolu mobilais procesors, kas ir paredzēts augsta līmeņa multivides veiktspējai. Tas izmanto arī piekto akumulatora taupīšanas kodolu uzdevumiem, kas prasa mazāk resursu. Darbojoties pilnā ātrumā, Tegra 3 iebūvētā 12 kodolu grafiskās apstrādes vienība (GPU) sniedz vizuāli bagātīgu pieredzi un konsoles kvalitātes spēļu iespējas.

LG Optimus 3D Max – pilnīga 3D izklaides platforma



LG Optimus 3D Max ir LG jaunākais sasniegums, kas nodrošina lietotājiem 3D izklaidi vēl augstākā līmenī. Īpaši spilgtais viedtālruņa ekrāns sniedz īstu skatīšanās baudījumu. Tas aprīkots arī ar visām nepieciešamajām 2D iespējām.

Lietotājiem ir iespēja pārveidot Google Earth, Google Maps un citus karšu veidus 3D režīmā, izmantojot 3D konvertācijas rīku un “karsto” taustiņu 3D Hot Key, kas ļauj viegli pārvietoties no 2D uz 3D režīmu un otrādāk. Tāpat Pasaules Mobilā kongresa laikā LG piedāvāja ieskatu vairākos jaunos rīkos, kurus LG drīzumā laidīs klajā – HD konvertētājs, Range Finder un DSLR Shot.

L-Style – LG jaunā dizaina stratēģija



Turpinot nostiprināt vadošās pozīcijas produktu dizainā, LG iepazīstināja ar jaunu dizaina identitāti L-Style mobilajām ierīcēm. Tieši jaunā L-Style dizaina stratēģija ar mūsdienīgām un izsmalcinātām detaļām vēl vairāk atšķir LG mobilās ierīces no konkurentu piedāvājuma. L-Style dizainu veido 5 elementi: Modernais korpusa stils (Modern Square Style) ērtākam satvērienam, Iluzorā izmēra tehnoloģija (Floating Mass Technology), kas rada priekšstatu, ka viedtālrunis ir plānāks nekā realitātē, Ērtais izkārtojums (Seamless Layout) vēl intuitīvākam taustiņu izvietojumam, Saskaņots dizaina kontrasts (Harmonized Design Contrast) ar metāliskiem akcentiem, kā arī Estētiski slaidā forma (Sensuous Slim Shape), kas lietotājam padara tīkamāku kopējo viedtālruņa iespaidu.

Pasaules Mobilā kongresa laikā LG iepazīstināja ar 3 jauniem L-Style dizaina viedtālruņiem –LG Optimus L3, LG Optimus L5 un LG Optimus L7.

Saistītie raksti