Datuve :: LG Electronics iepazīstina ar nākamās paaudzes solārajiem moduļiem izstādē Intersolar 2011

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 122

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 122

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics iepazīstina ar nākamās paaudzes solārajiem moduļiem izstādē Intersolar 2011

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.07 14:33  

LG Electronics (LG) pasaulē lielākajā solāro risinājumu izstādē Intersolar 2011, kas no 8. līdz 10. jūnijam norisināsies Minhenē, Vācijā, iepazīstinās ar uzņēmuma jaunākajiem solārās enerģijas risinājumiem. LG stendā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar solārajiem moduļiem Mono XTM un Multi XTM, kas ir attiecīgi par 8,3 % un 4,3 % efektīvāki nekā parastie moduļi.

Mono X modulis nodrošina vislielāko enerģijas efektivitāti no visiem LG piedāvātajiem attiecīgās klases moduļiem. Parasto mono moduļu vienību darbības jauda ir 240 W, savukārt modulis Mono X ir efektīvāks — tā darbības jauda ir 260 W un uzstādīšana —vienkāršāka un lētāka.

LG jaunā jaudīgā moduļa Multi X darbības jauda ir 240 W, un tas nodrošina tāda paša līmeņa enerģijas efektivitāti kā parastās mono moduļu vienības. Turklāt, pateicoties LG uzlabotajai virsmas apstrādes tehnoloģijai ar lielāku saules gaismas absorbciju, iegūtās enerģijas jauda ir daudz lielāka nekā tā, ko nodrošina parastās multikristāliskās solārās šūnas. Moduļa Multi X plūstošās dizaina līnijas eleganti papildina tumši zilās krāsas elementi un melni glancētais ietvars.

„Solārā enerģija ir viens no galvenajiem LG nākotnes izaugsmes virzītājspēkiem. Vairāk nekā divu desmitgažu garumā esam veikuši rūpīgus pētījumus, un plānojam paplašināt ražošanas jaudu līdz 330 megavatiem šogad un līdz 1 gigavatam 2013. gadā. Tādējādi mums ir visas iespējas salīdzinoši drīz nostiprināt pozīcijas starp 10 pasaulē vadošo solārās enerģijas uzņēmumiem,”norāda LG solārās enerģijas biznesa grupas viceprezidents Kvans Šiks Čo (Kwan-shik Cho).

Moduļiem Mono X un Multi X ir nozarē vadošā 25 gadu garantija, un tie izstrādāti LG solāro moduļu testa laboratorijā, kas ir nozarē pirmā laboratorija, kam piešķirts gan TÜV, gan UL sertifikāts.

Šī laboratorija uzņēmumam sniedz iespēju pilnvērtīgi izmantot uzņēmuma patentētos procesus, tādējādi nodrošinot augstu produktu kvalitāti un izturību. Jaunie solārie moduļi paredzēti darbībai pie 5400 Pa spēcīga frontālā un aizmugurējā spiediena, kā arī ir piemēroti darbam pat viskarstākajos laika apstākļos. Izstādes Intersolar ietvaros LG stenda apmeklētājiem būs iespēja skatīt 3D formāta video, kurā tēlota LG solāro moduļu darbības pārbaude ekstrēmos laika apstākļos.

LG solāro šūnu produktus iespējams izmantot dažādu veidu un izmēru solārajos moduļos. LG solārie moduļi ir pieejami 4x9, 6x8, 6x9, 6x12 un 6x10 izmēros, un ir īpaši izstrādāti, lai atbilstu ikviena klienta vajadzībām.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 vie @ 2011.06.08 14:41

"LG solārie moduļi ir pieejami 4x9, 6x8, 6x9, 6x12 un 6x10 izmēros."

Kā būtu ar izmēra mērvienības norādīšanu? Tie ir metri, centimetri vai milimetri? Vai vienkārši malu attiecību proporcija bez jebkāda fiksēta izmēra?

#2 Android WWW @ 2011.06.08 16:06

drošvien mm
tā neko no 36 mm2 dabūt arā 240w :>