Datuve :: LG M80 - monitors/televizors

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 101

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 101

Datuve.lv video
Top.LV

LG M80 - monitors/televizors

Ievietoja: daunte @ 2010.05.29 17:50  

LG Electronics Business Solutions (LG) iepazīstina ar jauno LG M80 sērijas LED monitora televizoru. Izklaidei radītajā LG M80 sērijā ir arī LG pirmie LED monitora televizori, tostarp sērijas jaunākais modelis M80DF - pirmais monitors ar iebūvētu zemfrekvences reproduktoru.

“Arvien vairāk cilvēku iecienījuši mājas izklaidi, izmantojot savu digitālo ierīču saturu. LG M80 monitors ar zemfrekvences reproduktoru un USB plug and play funkciju ir lieliski piemērots šai vajadzībai,” sacīja LG Business Solutions Company viceprezidents Braiens Kvons (Brian Kwon). “LG M80 sērijas nepārspējamā skaņa un daudzveidīgās izklaides iespējas sniegs jauna līmeņa mājas izklaidi.”

Skatieties, klausieties, strādājiet un atskaņojiet
Jaunais LG M80 ir vienlīdz labi aprīkots gan televīzijas šovu pārraidei, gan arī mūzikas un citu izklaides iespēju izmantošanai. Īpaši jāatzīmē LG M80DF - pirmais monitora televizors ar iebūvētu zemfrekvences reproduktoru, kas turklāt nodrošina arī labāko aptverošo X skaņu. LG M80 monitoriem ir iebūvēts arī digitālās televīzijas uztvērējs (DVB-T, DVB-C, MPEG4), kas, izmantojot plašāko kontrasta attiecību, ļauj izbaudīt vēl asāku Full HD TV attēlu. Televīzijas šovu pārraidei izcili piemērotais M80 ir arī ideāla platforma videospēlēm un DVD atskaņošanai, turklāt tas ir vienlaikus savienojams ar citām digitālajām ierīcēm, piemēram, videomagnetofonu vai digitālo kameru.



Monitoru dizaina sasniegums
Papildus funkcionalitātei, LG M80 iemieso arī centienus tehnoloģiju inovācijas ietvert eleganta dizaina produktos. Īpaši pievilcīgs ir LG M80DB ar īpaši veidoto lodveida monitora statīvu. Visi LG M80 monitori lieliski papildinās jebkuru interjeru - pateicoties īpaši šaurajai malai un tikai 16,5 cm dziļumam, tie ir plāni un eleganti, radot nepiespiesta viegluma sajūtu.

LED celmlauzis
LG M80, tāpat kā citi LG monitori, ir arī videi draudzīgs, jo tā ražošanā izmantots mazāk bīstamu vielu (nesatur dzīvsudrabu un halogēnu), turklāt tā enerģijas taupīšanas iespējas padara LG M80 par vienu no energoefektīvākajiem monitoriem tirgū.

LG M80 būs pieejams tirdzniecības vietās Latvijā jau jūnijā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 rumis @ 2010.05.29 19:37

Būtu divas video ieejas, kas pārslēdz signālu automātiksi atkarībā no X faktora, tad būtu jēga no šāda. Kāpēc līdz tik ērtām elementārām lietām LG nespēj ..

#2 :) @ 2010.05.31 12:01

Pirmais monitors ar iebūvētu zemfrekvences reproduktoru, turklāt nodrošina arī labāko aptverošo X skaņu lol, kā tādus murgus var sacerēt offica krēsla deldētāji..

"nepārspējamā skaņa un daudzveidīgās izklaides iespējas sniegs jauna līmeņa mājas izklaidi" - jums vēmiens no šitā slavinošā sacerējuma nenāk? Man nāk..