Datuve :: LG PK950 plazmas televizors saņēmis augstāko apbalvojumu foto un attēlveidošanas jomā – TIPA 2010

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 106

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 106

Datuve.lv video
Top.LV

LG PK950 plazmas televizors saņēmis augstāko apbalvojumu foto un attēlveidošanas jomā – TIPA 2010

Ievietoja: daunte @ 2010.05.08 16:33  

Pasaules tehnoloģiju novatora LG Electronics (LG) 50 un 60 collu plazmas televizors LG PK950 atzīts par labāko foto/ TV displeju, saņemot prestižo 2010. gada TIPA (Technical Image Press Association) godalgu.

TIPA asociācijas redaktori uzsvēra: “Ar platjoslas savienojamību un citiem jaunāko tehnoloģiju sasniegumiem 50 un 60 collu LG PK950 nodrošina izcilu kvalitāti kā kustīgiem, tā arī nekustīgiem attēliem. Gan 50, gan arī 60 collu ekrāni nodrošina ne tikai izcilas kvalitātes HD video, bet arī sniedz iespēju ikvienam foto entuziastam demonstrēt savus USB atmiņā saglabātos attēlus augstā kvalitātē.”



Jāatzīmē, ka TIPA ekspertu komisija īpaši novērtēja LG TruBlack filtru, kas bloķē gaismas atspīdumu un uzlabo ekrānā redzamo attēlu kvalitāti.

“50 un 60 collu LG PK950 izcilais attēls ir pateicoties vairāku moderno tehnoloģiju izmantošanai,” sacīja LG Home Entertainment Company izpilddirektors un prezidents Saimons Kangs (Simon Kang). “50 un 60 collu LG PK950 iezīmē jaunu ceļu pretī vērienīgai, pilnas izšķirtspējas izklaidei, kas ikvienam ļauj izbaudīt jaunāko tehnoloģiju un eleganta dizaina mijiedarbību.”

2010.gada TIPA godalgu kā “Labākā atmiņas dublēšanas sistēma” saņēma arī LG optiskā iekārta N2B1. Jāuzsver, ka LG N2B1 ir izcila izvēle foto un attēlveidošanas speciālistiem - tai ir divas ātri apmaināmas nišas cietajiem diskiem (ar ietilpība līdz 2 terabaitiem katrai) un Blu-ray optiskais disku rakstītājs, kas nodrošina bezgalīgi drošu un ietilpīgu atmiņu. Tāpat, atbalstot to multivides profesionāļu vajadzības, kuri arvien paplašina digitālās multivides bibliotēkas, LG N2B1 raksturīga vienkārša iestatīšana, ērta tīklošana, droša failu koplietošana internetā, kā arī failu dublēšanas iespējas tieši no atmiņas kartēm.

TIPA atzīmējusi, ka LG N2B1 atvieglo vajadzīgāko funkciju izmantošanu un neatkarīgiem fotogrāfiem, filmu veidotājiem, kā arī grafikas dizaineriem nodrošina datu dublēšanas un uzglabāšanas iespējas augstākajā līmenī.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 kristaaaps @ 2010.05.09 17:35

Nu smuki jau tie plazminieki ir bet šis nav mūsu prieks plānajiem naudas makiem.. :D saubos ka kāds normāls vidusmera latvietis spēj pirkt ik pēc ~2 gadiem jo tad izdeg plazminieku diodes jaunu pa vismaz 1000LS teļāgu :D
Pazistamie nopirka vienreiz kkadu 48'' LG plazminieku diodes izdega jau pec pusotra gada, tad nopirka Sony plazminieku domajot ka ļevijs TV bija :D un šoreiz pec gada apmeram izdega viena krāsa un nebija vairs skatāms un tikai tad viņi uzzināja kad plazminiekiem nežēlīgi izdeg diodēs krāsas.. un tad LCD nopirka un tagat jau 3 gadu lieto :D

Daudz labāk nopirkt kādu labu LCD un skaties gadus 6,7 ofic... Vel labak LED (bet pagaidam šamējie ir dārgi)