Datuve :: USB Flash atmiņas izvēle

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 109

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 109

Datuve.lv video
Top.LV

USB Flash atmiņas izvēle

Ievietoja: kapanen @ 2016.04.06 14:41  

USB Flash

USB Flash datu nesējs tradicionāli noderēs, lai regulāri pārsūtītu datus starp dažādiem datoriem. Nekas cits nevar sacensties pārnesamībā ar Flash USB Drive, kas parasti ir pietiekami mazs, lai ietilptu dāmu makos, kabatā vai jebkur citur. Pērkot USB Flash datu nesēju, daudzi skatās tikai uz tā ietilpību, tomēr vērts ir arī pievērst uzmanību citām specifikācijām.

Datu pārsūtīšanas ātrums
Jo augstāks ir šis ātrums, jo labāk, jo lielāka šī vērtība, jo ātrāk jūs varēsiet kopēt failus uz USB Flash diska, vai no USB Flash diska uz cietā diska. Lasīšanas / rakstīšanas ātrumam parasti vajadzētu būt norādītam uz iepakojuma, vai lietošanas pamācībā. Parasti to atzīmē ar “Writing speed” un “Reading speed”.

Datu drošība
Pirms pērkat, pārbaudiet, vai disks atbalsta saglabāt šifrētos (encrypting) datus. Tas nodrošinās aizsardzību jūsu konfidenciālajai informācijai, ja jūs nozaudējat USB Flash disku.USB Fash datu nesēji ar šādu funkciju var būt nedaudz dārgāki, bet ar nosacījumu - papildus drošība maksā papildus cenu. Bieži vien šis parametrs sludinājumā vai pie cenu zīmes nav rakstīts, tāpēc tas ir jāskatās uz iepakojuma vai jākonsultējās ar pārdevēju.

Izmēram ir nozīme!
Flash diski ir domāti diskrētai nēsāšanai somiņās un kreklu vai bikšu kabatās. Tā, piemēram, diska lielumam jābūt tik mazam, cik iespējams. Ideāla izmēra, USB Flash nedrīkst būt lielāks par rokas īkšķi.

Citi faktori
USB Flash atmiņas mūsdienās mēdz būs dažādu dizainu un formu izpildījumā - gan saliekami, gan izvelkami, gan dažādu citu risinājumu. Dažreiz ir vērts ne tikai sajūsmināties par dizainu, bet apdomāt tā praktiskumu, piemēram - vai nepazaudēsiet atmiņas uzgali jeb "korķīti", vai nav viegli sajaukt un atmiņu ievietot USB portā otrādi, vai materiāls ir gana izturīgs u.tml.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 karuuzo @ 2016.04.08 16:50

Kāpēc bildē nav Kingston SE9? Tie ir ideāli, vēl riņķītis, var pie atslēgām piekārt, var uz pildspalvas uzmaukt un paspēlēties :) Galvenais, monolīti