Datuve :: Mistēriju pilnā Indie spēle "Below" iznāks šī gada vasarā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Mistēriju pilnā Indie spēle "Below" iznāks šī gada vasarā

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.17 17:13  

below

"Below" ir vizuāli apburoša Indie spēle no Torento studijas Capybara Games, kuru ir paredzēts izdot šā gada vasarā uz Xbox One un PC platformām. Spēļu izstrādātāji jau vairākkārt ir teikuši, ka Below dienas gaismu ieraudzīs ap 2016.gadu, un šā gada Sanfrancisko “Game Developers Conference” pasākumā beidzot atklāja detalizētāku informāciju par šīs spēles relīzi, kā arī aptuveno relīzes laiku.

Pagaidām nekas daudz nav zināms par Below spēli, vienīgi tās aptuvenais vizuālais izskats - skatīt zemāk video. Jāatzīmē, ka Capybara savas karjera laikā ir izstrādājuši tādus grāvējus kā Superbrothers: Sword & Sorcery EP un Super Time Force, izmantojot īpatnēju pikseļa mākslas stilu, kas ļoti labi strādāja uz mobilajām ierīcēm. Taču Below ir unikālāka un vēl ambiciozāks projekts par iepriekš minētajiem, jo tā šoreiz izmantos vairāk jaudas - arī no konsoles un personālā datora.



Below spēle izmanto “tilt-shift” fotogrāfijas efektus, kas liek visam saplūst kopā, kā rezultātā spēlētājam tiek sniegta vēl labāka un plašāk apskatāma vide. Spēlē nāksies iejusties sīkas būtnes ādā, kura cīnīsies pret kalnā mītošajiem tumsas spēkiem, izmantojot zobenus un risinot dažādas mīklas. Below ir kā “roguelike” - ja spēles laikā nomirsti, viss progress tiek zaudēts un nākas sākt spēlē visu no jauna. To varētu salīdzināt pat ar grūto AAA tipa Dark Souls spēli. Turklāt spēles līmeņi tiks nejauši ģenerēti, tādējādi tos atkārtojot - katru reizi tiks piedāvāta atšķirīga spēlēšanas pieredze.

Vienlaikus ar šīs spēles aptuveno relīzes atklāšanu, Below ir iznācis arī jaunu treileri, kas uzsver mistisko spēles pasauli. Bezvārdu karotājs, kas ir šīs spēles galvenais varonis un kuram ir šķietami kaut kāda saite no The Legend of Zelda spēles - vēlas izveidot kontaktu ar kaut ko maģisku, garīgu, iespējams - dievišķu būtni. Lai nu kā, Below ir interesanta un mistiska spēle, kur spēlētājiem būs dota iespēja ceļot pa tās noslēpumaino pasauli un izzināt tās noslēpumus.

below

below

Saistītie raksti