Datuve :: Nosūti mirušos kosmosā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 79

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 79

Datuve.lv video
Top.LV

Nosūti mirušos kosmosā

Ievietoja: Xan @ 2015.11.02 15:00  

Tirgū ienācis kompānijas Elysium Space piedāvājums. Par 9 950 dolāriem (pagaidām), tā nogādās “simbolisku daļu” no tava mirušā radinieka vai drauga tieši uz Mēness virsmas. Pārsteidzošākais tas, ka tā nav kāda revolucionāra lieta, bet jau industrija ar konkurenci. Šādu pakalpojumu jau piedāvā Celestis.

Kosmosa apglabāšana

Abām kompānijām, protams, nav savas raķetes, ar kuru palīdzību kosmosā nogādāt mirušos kosmosā, tāpēc tiek izmantotas citas raķetes un tām tikai piestiprināta krava, kura lidojuma laikā atvienojas.

Pelnu kapsulas

Tas nav arī pārāk jauns fenomens, kā varētu šķist, jo pirmās šādas kapsulas palaida jau 1997. gadā. Tās riņķoja apkārt Zemei 5 gadus un nonāca atpakaļ Zemes atmosfērā 2002. gadā.

Kosmosa bēres

Ja esi nolēmis uzsūtīt kādu no mirušajiem kosmosā, tad šobrīd ir trīs iespējas. Viena iespēja ir nolikt viņus uz Mēness, kas izmaksās apmēram 11 tūkstošus dolāru abās kompānijās. Otra iespēja ir palaist viņus Zemes orbītā, kur tad pariņķos noteiktu laiku un kritīs atpakaļ, izskatoties pēc “krītošās zvaigznes”. Un trešā iespēja ir nosūtīt tālu kosmosā uz priekšu. Tiek nosūtīta kapsula ar mirušā pelniem, uz kuras virsū ir “satura” vārds un uzvārds un kāds īss vēstījums.

Saistītie raksti