Datuve :: Mākoņi, lietus un migla nopērkami kastē

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

Mākoņi, lietus un migla nopērkami kastē

Ievietoja: Xan @ 2015.10.14 10:35  

Līdzekļu vākšanas portālā Indiegogo ir sākta kampaņa, kura gandrīz jau sasniegusi vajadzīgo atbalstītāju skaitu. Tiek piedāvāta laika apstākļu kastīte. 10,5 cm platajā un 36,5 cm augstajā kastītē iekšā ielikta sistēma, kas atveido lietu un mākoņus.

tehnoloģijas
tehnoloģijas

Ir arī režīmi ar “zibeni” un “saules gaismu”.




Jāpiekrīt jebkuram, kurš vēlētos teikt, ka šīs ir vienkārši “skaistas kastes ar ūdens šļūteni un spuldzīti iekšā” un tā pavisam noteikti būtu taisnība. Pati sistēma nav pārāk sarežģīta un tas noteikti nav tehnoloģijas brīnums. Tas vairāk ir kā dizaina elements, līdzīgi akvārijam vai smilšu pulksteņiem. Tomēr kaut kādu savādu iemeslu dēļ ideja par iespēju naktī uz galda ieslēgt pašam savu mākonīti vai lietus simulatoru šķiet savādi pievilcīga.

tehnoloģijas

Tas savienots ar laika apstākļu aplikāciju un var iestatīt, ka tas rāda rītdienas laiku. Ja sēdi mājās un pēkšņi kastītē sāk kas pilēt, tad zini, ka rīt līs un vajag paņemt līdzi lietussargu. Vai arī var iestatīt, ka tas rāda esošos laika apstākļus jebkurā pasaules vietā.

Pagaidām vēl ir iespējams to pasūtīt no Indiegogo mājaslapas par 199 dolāriem. Nav zināms, kāda būs cena pēc kampaņas. No visas kampaņas lapas ir skaidrs, ka ražotājs ir izgudrotājs, nevis biznesmenis, jo nekādu tālāku plānu pagaidām viņam nav. Ņemot vērā radušos pieprasījumu un popularitāti, atliek vienīgi cerēt, ka drīz šo ideju pārņems citas kompānijas un uzlabos, pievienojot dažādus lietus stiprumus un vēl radošas idejas.

Saistītie raksti