Datuve :: Aukstā kodolsintēze Andrea Rossi E-Cat - bezmaksas enerģijas iespējas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 70

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 70

Datuve.lv video
Top.LV

Aukstā kodolsintēze Andrea Rossi E-Cat - bezmaksas enerģijas iespējas

Ievietoja: Bruno @ 2011.11.25 10:24  

Itāliešu zinātņu doktora Andrea Rossi E-Cat aukstās kodolsintēzes spēkstacijas izturēja savu lielāko publisko testu, kad šā gada 28.oktobrī, jūras konteinera lieluma iekārta vidēji saražoja 470 kilovatus enerģijas/ stundā, piecu stundu darbības laikā. Testu laikā bija plānots sasniegt vienu megavatu /stundā, tomēr tas neizdevās kādas tehniskas kļūmes dēļ. Aukstās kodolsintēzes demonstrācijas laikā tika veikta pārraudzība, kuru vēroja noslēpumainais ASV klients, kurš acīmredzami bija apmierināts ar testa rezultātiem un iekārtās izstrādē apmaksāto kapitālu, kurš mērāms viena miljona dolāru apmērā.

Andrea Rossi niķeļa-ūdeņraža Cold Fusion tehnoloģija piesaista arvien lielāku interesi. Par iekārtu Rossi saka, ka aptuveni 30% niķeļa bija pārvērtusies varā, kas tika novērots pēc 6 mēnešiem nepārtrauktas testa iekārtas darbības.



Enerģijas ieguve tika mērīta iegūtās siltumenerģijas veidā, uzkarsēta ūdens veidā, kuru iespējams konvertēt uz elektro enerģiju. Bet tas nenozīmē, ka mēs varam atvērt šampānieti un svinēt fosilā kurināmā ātrās beigās. Skeptiķiem ir vairāki iemesli, lai apšaubītu jauno testu rezultātus, kuri iegūti izmantojot auksto kodolsintēzi.

ASV klients, kurš apmaksāja dārgo kodolsintēzes iekārtu, ir palicis anonīms. Citiem vārdiem sakot, nav zināms un nav iespējams pārbaudīt cilvēku grupu, kura veic aukstās kodolsintēzes testus.

Otrkārt, novērotājiem bez klienta bija tikai atļauts apskatīt iekārtas testu pāris minūšu laikā un laikā visā testa laikā, aukstās kodolsintēzes iekārta E-Cat palika savienota ar jaudīgu barošanas kabeli. Ārējais elektriskais spēks bija it kā izslēgts, tomēr demonstrācijas laikā tas būtu bijis iespaidīgs skats, ja reaktora kuģniecības konteiners būtu atvienots no strāvas, kamēr darbojas.

Veiksmīgs aukstās kodolsintēzes tests ir pavēris ceļu turpmākam darbam Boloņas Universitātē, kā arī vairākus līgumus ar pagaidām nezināmo klientu. Klienta novērotājs vārdā, Domenico Fioravanti, ir sastādījis ziņojumus vīrietim, kurus saucis par "pulkvedi". Tas liecina, ka noslēpums klients varētu būt DARPA, Pentagona ekstrēmu zinātni atbalstošais spārns.

Aukstās kodolsintēzes spēkstacijas video






Saistītie raksti

Komentāri

#1 Neticis @ 2011.11.25 12:26

Tā kā sistēmu ir paredzēts patentēt, neatkarīgu un pilnīgu procesa izpēti nevienam nav ļauts veikt.
en.wikipedia.org/wiki/Cold_fusion#Claims_of_commercialization
Kārtējais pierādījums tam, ka patentu sistēma nevis veicina inovācijas, bet gan ļauj blefot un tīt ap pirkstu lētticīgus investorus.

#2 hackeyz @ 2011.11.25 16:15

Jā, ja pārvērtās par varu, tad arī jābūt kādam vēl blakus produktam - ūdeņradim vai kam citam ....

#3 Juris Karībs @ 2011.11.25 17:03

un tie loši kas iegulda miljardus karstajā kodolsintēzē laikam nezin fiziku

#4 tehnomāns @ 2011.11.25 19:57

es kādreiz biju boota cienītājs, tad viņiem aizgāja ciet, atnācu uz datuvi, bet tagad šitiem sāk iet ciet. vai ir kāds normāls tehnikas portāls nevis dzeltenā prese?

#5 fdsafa @ 2011.11.25 20:32

NWO darbonji shito sleepj. un censhas aizveert arii AES. Tas vinjiem ir ljoti neizdeviigi.

#6 Sternwolf WWW @ 2011.11.25 21:30

vecās enerģētikas lobiji visus saliks pa vietām

#7 Evers @ 2011.11.26 00:18

Andrea Rossi drīz nemanāmi pazudīs no kadra. Klusām nozūmēs, ka gailis pakaļ nedziedās.

#8 PSR63841882 @ 2011.11.26 01:26

Nu es ceru, ka nav absolūts bullshit, jo tas tiešām būtu grandiozi, ja spētu uzsākt masveida izplatību. Jebkura valsts varētu būt energo neatkarīga un iespējams, ja izmērus izdotos samazināt, cilvēkiem vispār vienīgie rēķini vairs būtu tikai zemes un mājokļa nodoklis.

#9 >:/ @ 2011.11.26 02:08

#9
BS tas nav.
Problēma ir tur, ka pasaules varenie šito nepieļaus nekādā gadījumā. Par to var palasīt MI6 aģenta John Coleman grāmatā (ir atrodama i-netā gan eng, gan rus). Ja klients nebūtu no pentagona (viņu cilvēks), tad par tādu eksperimentu un klientu neviens nekad vairs neko nedzirdētu.

#10 Filips - Autoram @ 2011.11.26 11:50

Klau, atver fizikas grāmatu un tad apskaties kas ir jauda un kas ir kas.
Šeit vienkārš skaidrojums:
Ja iekārtai ir 1kW jauda un tā darbojas 1h, iegūstam 1kW x 1h =1kWh.
Besī šitā jaukšānās.

#11 Nūģis2 @ 2011.11.26 13:08

Jau no seniem laikiem cilvēki meklē lētākus un izdevīgākus veidus kā iegūt enerģiju. Enerģija - tā ir vara. Un tie kas ir pie varas negrib to zaudēt. Tāpēc jau no Teslas laikiem visi jaunie atklājumi un ja nepieciešams arī atklājēji - klusītēm pazūd...

#12 UGBUGB @ 2011.11.26 14:54

Fantastiski. Nākamais raksts ko Bruno noteikti ierakstīs, būs par ūdens atmiņu vai Ēģiptes piramīdām.

Es gan ieteiktu painteresēties dziļāk par šīm tēmām nevis izplatīt bullshitu un dezinformāciju.

#13 _ooo_ @ 2011.11.26 16:21

tieši tā, šis ir pilnīgs 'scam'!!! nožēlojami, ka kāds ko tādu var publicēt. :))

#14 fgh @ 2011.11.26 18:00

Shēma vienkārša izgudro super duper izgudrojumu kurš īstenībā nestrāda savāc no dumiem investoriem piķīti, pabļauj ka ļaunie naftas magnāti gib iznīcināt un pazud ar galiem ar visu naudu. Man tik patīk šitie sazvēnieku komentāri par ļaunajām naftas kompānijām hihi.

#15 anti-brunčiks @ 2011.11.26 18:02

_ooo_ rakstīja:

tieši tā, šis ir pilnīgs 'scam'!!! nožēlojami, ka kāds ko tādu var publicēt. :))

Brunčiks var publicēt ne tikai to ari affilaitus kaut kādas krievu referāļus par aptaujām un tagad jaunākā mode!!! sazvērestības teorijas un scami.!!

#16 jaaa @ 2011.11.26 18:04

UGBUGB rakstīja:

Fantastiski. Nākamais raksts ko Bruno noteikti ierakstīs, būs par ūdens atmiņu vai Ēģiptes piramīdām.

Es gan ieteiktu painteresēties dziļāk par šīm tēmām nevis izplatīt bullshitu un dezinformāciju.

Protams ēģiptes piramīdas buvēja NLO!!!!!!!1 viņi mums nesaka vk NLO ka es jums saku!!1 To pat sdaka krievu tv un krievu tv saka tikai taisnibu!1

#17 Skyforger @ 2011.11.26 18:33

fdsafa rakstīja:

NWO darbonji shito sleepj. un censhas aizveert arii AES. Tas vinjiem ir ljoti neizdeviigi.

+1

Tie kas te atkal tukshi kritizee, palasat faktus par cold fusion.

#18 stils @ 2011.11.27 00:48

..tas Itaals galiigi atpalicis,,buutu pamekleejies Ru.saitos ,te viens Gruzins vaardaa  " Kapanadze" sen jav elektribu no zila gaisa ker,vajag tik paaris vecus  Tv trafinus un aiziet!.....tikk zeel ka so dunduku deel feriita rinkiem cenas uzceelusaas..

#19 d_l @ 2011.11.27 06:11

dauns bruno nebeidz paarsteigt...

#20 JJV @ 2011.11.27 10:32

Tiešām cilvēku stulbumam nav robežu. Kāpēc visi tādā absolūtā neticībā nodirš zinātnieku, lai arī paši neko nezina par to eksperimentu. Kas jums pašiem bail, ka varētu nemaksāt par Elektrību, gāzi, benzīnu un siltumu? Būtu labāk priecājušies un cerējuši, ka tā ir taisnība, nevis kā akli mudaki nodirst neko nezinot...

#21 Firza @ 2011.11.27 12:06

Problēma, "kāpēc visi tādā absolūtā neticībā nodirš zinātnieku" ir pašā zinātniekā.
Ja viņš tos savus eksperimentus taisīti atklāti, dodot iespēju kontrolēt eksperimenta gaitu neatkarīgiem ekspertiem (nevis tikai paša izvēlētiem ekspertiem), un visi šie eksperti vienbalsīgi atzītu – tā iekārta tiešām darbojas, tad uzticība šim zinātniekam būtu daudz lielāka. Bet tikmēr, kamēr visa viņa darbība būs aptverta ar noslēpumainības auru , tikmēr lielāka daļa cilvēku viņu uzskatīs par kārtējo „jukušo profesoru”, kura mērķis ir vienkārši dabūt vairāk naudas no investoriem.
Starp citu arī wikipedia raksts par „Energy Catalyzer” ir diezgan spektisks.
Tādu projektu, kuri mums sola kā tik pie gandrīz bezmaksas enerģiju ir kaudzēm. Tik parasti (vienmēr?) tas izrādās tikai „čiks”, ar mērķi dabūt naudu projekta turpināšanai. Piemēram, 2008. gadā pa visu internetu tikai izplatīta informācija par japāņu firmas „Genepax” radīto uz ūdeni darbināmo automašīnu. Nu ir kur ir tā automašīna? 3 gadi pagājuši, bet kaut kā neredz uz ielām tādas braukājam, un arī par pašu firmu, publiska telpā, nekāda informācija vairs neparādās (mājas lapa gan viņiem ir un tur var nopirkt dokumentāciju, kā izgatavot ūdens elektrolīzes aparātu). Jā, jā, kā jau parasti pie visa vainīgi ir briesmīgi naftas magnāti, kuri ir nopirkuši visus „ūdens mašīnas” patentus un pašus izgudrotājus nomušījuši.

#22 JJV @ 2011.11.27 16:22

Nu un kāpēc ir tik grūti tam noticēt, ka naftas magnāti to arī spēj izdarīt? Jo naudas viņiem tomēr ir vairāk nekā jebkuram zinātniekam, kas kaut ko jaunu izgudro.

#23 Airis @ 2011.11.27 19:43

Da nafig naftas magnātiem piemēram vajag kaut k­ādu tur "ūdens motoru", ja jebkuram cilvēkam, kurš ir apguvis vidusskolas ķīmijas un fizikas kursu, ir skaidrs, ka tā ir vistīrākā veidā krāpšana un letticīgo investoru muļkošana (nedarbojas tas motors uz ūdeni). Ja naftas magnāti tērēs naudu par visiem šiem "jukušo profesoru" projektiem, tad viņiem ātri vien nauda beigsies, jo šādu projektu ir pilns internets. Visus tos projektu vienk­­ārši fiziski nav iespējams nopirkt, kur nu vēl visu izgudrotājus nomu­šīt.

#24 skiny @ 2011.11.27 22:58

Firza rakstīja:


Piemēram, 2008. gadā pa visu internetu tikai izplatīta informācija par japāņu firmas „Genepax” radīto uz ūdeni darbināmo automašīnu. Nu ir kur ir tā automašīna? 3 gadi pagājuši, bet kaut kā neredz uz ielām tādas braukājam...

Tādas mašīnas ir! Un dzītas uz priekšu viņas tiek ar elektromotoru. Ūdens ir nepieciešams strāvas radīšanai ķēdē. Ja pašam nebūtu slinkums, tad sen jau būtu sameklējis info par to, kāpēc uz ielām tās mašīnas neredz, nevis te pļūtījis!

#25 Firza @ 2011.11.27 23:53

skiny rakstīja:

Tādas mašīnas ir! Un dzītas uz priekšu viņas tiek ar elektromotoru. Ūdens ir nepieciešams strāvas radīšanai ķēdē.

„Genepax” gadījumā runa bija par mašīnu, kuru darbina ūdens. Ka visparastākais ūdens ir vienīgais enerģijas avots. Bet tādu mašīnu nav, un tuvāko miljons gadu laikā arī nebūs. Un pie tā, ka tādu mašīnu nav, nav vainīgi ne naftas magnāti, ne dēļ problēmām ar patentiem, ne dēļ ūdens trūkuma. To mašīnu nav, jo tāda mašīna vienkārši nevar darboties. Visādi stulbi fizikas likumi vienkārši liedz tām iespēju darboties.

#26 JJV @ 2011.11.28 10:28

Airis rakstīja:

Da nafig naftas magnātiem piemēram vajag kaut k­ādu tur "ūdens motoru", ja jebkuram cilvēkam, kurš ir apguvis vidusskolas ķīmijas un fizikas kursu, ir skaidrs, ka tā ir vistīrākā veidā krāpšana un letticīgo investoru muļkošana (nedarbojas tas motors uz ūdeni). Ja naftas magnāti tērēs naudu par visiem šiem "jukušo profesoru" projektiem, tad viņiem ātri vien nauda beigsies, jo šādu projektu ir pilns internets. Visus tos projektu vienk­­ārši fiziski nav iespējams nopirkt, kur nu vēl visu izgudrotājus nomu­šīt.

Bļin cilvēki tik tiešām ir stulbi.... Tu pats jau uzrakstīji atbildi! NAFIG viņiem vajag? Nevajag, un vēlams, lai nekad nebūtu, ja nē šiem bizness izputēs. Tāpēc arī ir iespējams, ka dažādi labi projekti tiek nozūmēti nebūtībā.

#27 Firza @ 2011.11.28 13:11

JJV rakstīja:

Bļin cilvēki tik tiešām ir stulbi.... Tu pats jau uzrakstīji atbildi! NAFIG viņiem vajag?.


Nu ko te var gvelzt muļķības par kaut kādu tur naftinieku sazvērestību. Nu nevajag viņiem ne „Cold Fusson” iekārtas ne „ūdens motors”, ne citus „mūžīgos dzinējus”, jo viņi vienkārši nedarbojas. Nafig viņiem pirkt kaut ko kas nedarbojas (darbojas tiek konkrētā zinātniekā laboratorijā un nekur citur).
Par patentiem runājot, Andrea Rossi nemaz tik labi neiet ar tās sava izgudrojuma patentēšanu, jo patentē var kādu lietu vai izgudroju nevis tikai populārzinātnisku „vārdu caureju”. Tā, ka pagaidām, jebkurš var tasīt E-Cat analoģisku iekārtu, un neviens nevarēs piesieties par kaut kādu patentu parkāpumu.
Un runājot par to zinātnieku nozūmēšanu, ja negribi lai Tevi nozūmē, taisi savu pilnīgi atklātu, tā teikt open source, un neviens briesmīgais naftinieks neko vairs nespēs izdarīt - ne projektu apturēt, nevis patentus nopirkt. Ir gan aizdomas, ka „mūžīgo dzinēju” autori ir ieinteresēti, lai ap viņiem visu laiku apkārt būtu noslēpumainības plīvurs un visur rēgotos briesmīgais naftinieks. Tad jebkuru neveiksmi var novelt uz naftinieku sazvērestību.

P.S Viena nepatiesība šajā projektā ir redzama pat ar "neapbruņotu aci". Rakstā teikts, ka iekārta pēc ieiešanas darba režīmā, elektrību no ārienes vairs nesaņēma. Bet video ir redzams, ka tur ir gan ventilatori, gan sūkņi. Kas tad tās elektroiekārtas darbina, ja pati iekārta elektrību neražo – tā ražo siltumu, un uzskaitīts tikai vienīgi saražotā siltuma daudzumus? Un pat, ja tai iekārtai ir savs elektrības ģenerators, pārvērst "uzkarsētu ūdeni" par elektrību nav nemaz tik viegli.

#28 Reaktors @ 2011.11.28 14:04

Firza rakstīja:


P.S Viena nepatiesība šajā projektā ir redzama pat ar "neapbruņotu aci". Rakstā teikts, ka iekārta pēc ieiešanas darba režīmā, elektrību no ārienes vairs nesaņēma. Bet video ir redzams, ka tur ir gan ventilatori, gan sūkņi. Kas tad tās elektroiekārtas darbina, ja pati iekārta elektrību neražo – tā ražo siltumu, un uzskaitīts tikai vienīgi saražotā siltuma daudzumus? Un pat, ja tai iekārtai ir savs elektrības ģenerators, pārvērst "uzkarsētu ūdeni" par elektrību nav nemaz tik viegli.

Ventilatori turpināja dzesēt sakarsēto ūdeni lai sūkņi to atkal padotu reaktorā. Tos tik tiešām turpināja barot dīzeļģenerators. Bet tas šeit ir 'ņipričom' jo reaktora saražotās enerģijas mērījumus tas nekādi neietekmē. Enerģiju aprēķināja pavisam vienkārši C*m*(Tout-Tin ), kur Tin un Tout ir ienākošā un izejošā ūdens temperatūra. Uzakrsētu ūdeni vai tvaiku kurš nav karstāks par 100C pārvērst elektrībā var, bet lietderības koeficients būs zems, tieši tāpēc Rossi pašlaik uzlabo savus reaktorus, viņam ir izdevies savienot 4 reaktora kodolus virknē un pacelt izejas temperatūru līdz 450C, ūdens vietā izmantojot eļļu un kaut kādā veidā arī atrisināta svina izkušanas problēma. Tādā veidā varēs sākt domāt par elektrības ģeneratora pieslēgšanu un lietderības koeficientu ne mazāku par 35%, pie šāda koeficienta reaktors varēs pats sevi nodrošināt ar elektrību un vēl ražot siltumu.

#29 uraa @ 2011.11.28 22:09

Mūžīgais dzinējs jau ir izgudrots! Viņš var iet 1000 gadus! Magnēts lādē akumulatoru un mašīna brauc!

http://www.youtube.com/watch?v=Amb08N05_Ww

#30 kompanijas @ 2011.11.28 22:30

Bet es lasīju par taizemieti, kas nav ēdis 90 gadus un jūtās labi, viņš pārtiek no saules enerģijas, tikai pārtikas kompānijas to negrib, jo tad viņām būtu bankrots, jo tā ir liela mašinērija. Iesaku palasīt krievu grāmatas tur par to daudz ir rakstīts!

#31 Firza @ 2011.11.28 23:12

Jautājums: "Vai eksistē zālēs pret plikpaurību?".
Pareizā atbilde: "Nē, neeksistē". Ja tādas zāles eksistētu, tad pasaulē nebūt neviena miljonāra – plikpaura*.

Ja mūžīgais dzinējs eksistēt, kas liedz to ražot un tirgot masveidā? Tik nevajag te atkal stāstīt par briesmīgajiem naftas magnātiem, kuri ir nopirkuši visus mūžīgo dzinēju patentu un tādējādi bremzē to ražošanu. Vispirms jau, ko tieši var nopatentēt #31 redzamajā video – magnētu, akumulatoru, lapiņu? Un pat, ja tur ir kaut kas ko var nopatentēt, pasaule ir pilna ar valstīm, kurām ir pie vienas vietas visi tie Eiropā vai Amerikā reģistrētie patenti. Nu kas gan liedz, piemēram, Ziemeļkorejai taisīt ar mūžīgo dzinēju darbināmus auto? Lai nu par, ko, bet par kaut kādu tur patentu pārkāpumiem Amerika nesāks karu ar Ziemeļkoreju.

* Jā, jā – ir cilvēki, kuriem patīk staigāt ar skūtu galvu.

#32 fdf @ 2011.11.29 00:35

Firza rakstīja:

Jautājums: "Vai eksistē zālēs pret plikpaurību?".
Pareizā atbilde: "Nē, neeksistē". Ja tādas zāles eksistētu, tad pasaulē nebūt neviena miljonāra – plikpaura*.

Eksistē gan. Bet, blakne ir tāda ka mati sāk augt arī pa visu ķermeni ne vien galvu. Tā kā zāles ir bet efekts sagādā vairāk defekta.

#33 budziz @ 2011.11.30 09:38

JJV rakstīja:

Tiešām cilvēku stulbumam nav robežu. Kāpēc visi tādā absolūtā neticībā nodirš zinātnieku, lai arī paši neko nezina par to eksperimentu. Kas jums pašiem bail, ka varētu nemaksāt par Elektrību, gāzi, benzīnu un siltumu? Būtu labāk priecājušies un cerējuši, ka tā ir taisnība, nevis kā akli mudaki nodirst neko nezinot...

Ceriba ir mulku mierinajums! Bet sitas materials tikai parada, ka sitaja gadijuma pat ceriba i svaka, jo apaksa visticamak neka nav. Saksim ar to, ka 1 miljons nav nekada nauda tadas nozimes izgudrojumam. Video var redzet tikai riktigas jaudas dizelgeneratoru ar saldesanas kameru konteinera. Un viss :) Ja pasutitaji tiesam butu tik nopietni un slepeni, shito video mes neredzetu. Ja atklajums butu reals, butu sarikots riktigs pasakums ar REALU zinatnieku baru. Video redzam kaut kadus virinus, no kuriem par zinatniekiem varetu uzskatit labij ja paris

#34 budziz @ 2011.11.30 09:41

JJV rakstīja:

Airis rakstīja:

Da nafig naftas magnātiem piemēram vajag kaut k­ādu tur "ūdens motoru", ja jebkuram cilvēkam, kurš ir apguvis vidusskolas ķīmijas un fizikas kursu, ir skaidrs, ka tā ir vistīrākā veidā krāpšana un letticīgo investoru muļkošana (nedarbojas tas motors uz ūdeni). Ja naftas magnāti tērēs naudu par visiem šiem "jukušo profesoru" projektiem, tad viņiem ātri vien nauda beigsies, jo šādu projektu ir pilns internets. Visus tos projektu vienk­­ārši fiziski nav iespējams nopirkt, kur nu vēl visu izgudrotājus nomu­šīt.

Nu jabut riktigi stulbam, lai nozumetu zelta olas dejosu vistu! Bet naftinieki noteikti nav stulbi! Ja viniem butu tada vista, vini censtos pirmie laist to apgroziba, lai iekarotu max lielu tirgus dalu un noeestu konkurentus!

Bļin cilvēki tik tiešām ir stulbi.... Tu pats jau uzrakstīji atbildi! NAFIG viņiem vajag? Nevajag, un vēlams, lai nekad nebūtu, ja nē šiem bizness izputēs. Tāpēc arī ir iespējams, ka dažādi labi projekti tiek nozūmēti nebūtībā.

#35 Reaktors @ 2011.11.30 10:31

budziz rakstīja:

Ja atklajums butu reals, butu sarikots riktigs pasakums ar REALU zinatnieku baru. Video redzam kaut kadus virinus, no kuriem par zinatniekiem varetu uzskatit labij ja paris

Tiem kam vajadzēja ie jau visu ir izpētījuši, testēšana un filmēšana priekš publikas ir bezjēdzīga tādā nozīmē ka nevienam neko caur video un Internetu pierādīt nevar. Rossi stratēģija ir pareiza - izgatavot, sertificēt un pārdot produktus klientiem, kuri pēc tam jau dos pozitīvas atsauksmes un nevienam neko nevajadzēs pierādīt.

#36 Firza @ 2011.11.30 16:07

Reaktors rakstīja:

Rossi stratēģija ir pareiza - izgatavot, sertificēt un pārdot produktus klientiem, kuri pēc tam jau dos pozitīvas atsauksmes un nevienam neko nevajadzēs pierādīt.

Izmantojot šādu stratēģiju, pasaule tik pārdotas ļoti daudz lietas: Cosmodisk, Dr. Levina magnētiskās saites, Rinobeem, Power Saver, un vesela kaudze lietu, kuras reāli nestrādā (atvainojiet, ja kāda no nosauktajām lietām tomēr satrādā). Bet visas tās lietas reklamē cilvēki, kuri tās it kā lieto,  un viņi dod pozitīvas atsauksmes. Tā, ka kaut kādu tur 100 uzpirktu, nevienam nezināmu cilvēku pozitīvas atsauksmes, doatjā gadijumā varēs iebāzt kaķim zem astes.
Mūsdienās, nevienu tādas atsauksmes vairs īpaši nepārliecina. Tā, ka lai kaut ko tādu pārdotu, vajadzēs tomēr, gan uzrakstīt garas un plašas publikācijas zinātniskos žurnālos (bez „vārdiskās caurejas”), gan sarīkot prezentācijas, gan dot iespējas citiem, neatkarīgiem zinātniekiem atkārtot eksperimentu. Kaut ko nopatentēt vai nosertificēt, paturot noslēpumā izgudrojuma darbības principus, būs pagrūti.

#37 DeFekālija @ 2011.12.02 14:51

Grieķijas kompānija http://www.defkalion-energy.com arī uztaisījusi savus Ni-H reaktorus, parezāk teikt nozagusi tehnoloģiju no Rossi izpētot viņa reaktora spektrogrammas. Spriežot pēc pdf specifikācijas papūlejušies viņi ne pa jokam, iebūvējuši sistēmā kaudzi drošības mehānismu un ievērojuši kaudzi dažādu standartu. Defkalion sola jau šogad sarīkot pirmo publisko testēšanu translējot to caur Live web kamerām.

#38 JDat @ 2011.12.07 23:04

DeFekālija rakstīja:

Grieķijas kompānija http://www.defkalion-energy.com arī uztaisījusi savus Ni-H reaktorus, parezāk teikt nozagusi tehnoloģiju no Rossi izpētot viņa reaktora spektrogrammas. Spriežot pēc pdf specifikācijas papūlejušies viņi ne pa jokam, iebūvējuši sistēmā kaudzi drošības mehānismu un ievērojuši kaudzi dažādu standartu. Defkalion sola jau šogad sarīkot pirmo publisko testēšanu translējot to caur Live web kamerām.

Aha, un cair Live Broadcast slabo? Ar web kamerām ņemties kā amatieriem... JA tehnoloģija tiešām strādātu, tad nevienam ne ko nevajadzētu pierādīt. Viss būtu acīmredzams. A te..

Tad vēl visādi steorni un citi haļavas cienītāji...

Kopš kura laika IT nozare ir pie sociālajām zinātnem? Vesels bars (itkā) ITišņiku jēdz tikai php (tikā) kodēt. Jau sen nolaidušies un aizmirsuši par fizikas grāmatas eksisteņci. Nu come-on, vismaz nedzeniet dumumu par mūģajiem dzinējiem utml figņām. Jūs tak neesat dumjie ekonomisti, filokogi utml šņaga, bet gan (teorētiski) eksakto zinātņu parstāvji.

Kauns nav, jebanarium...

Par naftiniekiem. Ja visa šitā herņa būtu īsta, tad naftinieki pirmie, ar savu lielo piķi, nopirktu pantentus un vairotu savu bagātību. Vai tad tas nav skaidrs?

Jei bog idiotu bars ar līderi Bruno priekšgalā.

#39 BRUN0 @ 2011.12.08 22:20

Nevar! Skatīt: http://datuve.lv/raksts/3608/