Datuve :: Western Digital plāno iesaistīties SSD disku ražošanā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 113

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 113

Datuve.lv video
Top.LV

Western Digital plāno iesaistīties SSD disku ražošanā

Ievietoja: AigarsIevins @ 2008.11.25 11:27  

Western Digital(WD) šobrīd ir viens no retajiem „dūžiem”, kas vēl nav iesaistījies jaunā SSD tipa cieto disku ražošanā. Kompānija pašreiz apsver iespēju to darīt un ražot diskus gan parastajiem gala lietotājiem, gan profesionāļiem ar augstām prasībām.

Cieto disku milzis šobrīd redz divus SSD disku segmentus – vienu, kurā patērētājs alkst pēc pavisam lēta budžeta varianta, un otru, kurā svarīgākais ir jauda, nevis cena. Kas interesanti, WD savu definīciju vārdiem „lēti” un „dārgi” izvēlējušie pavisam citādu – kompānija uzskata, ka lētais gals SSD diskiem ir 30 ASV dolāru vērtībā un šajā grupā tiktu iekļauti dažādi mazizmēra diski mobilajām platformām (kamerām, tālruņiem, lētajiem klēpjdatoriem), savukārt „dārgais” gals ir ap 200 ASV dolāriem.

WD vecākais viceprezidents Ričards Rutlegs (Richard Rutledge) uzskata, ka drīzumā tirgū varētu parādīties jauna tipa mobilās ierīces, kas būtu t.s. netbook un plaukstdatora krustojums – ierīcēm būtu lielāki ekrāni (aptuveni septiņas collas), taču to izmērs būtu mazāks nekā mazajiem klēpjdatoriem. Tieši šāda tipa ierīces varētu būt īstās, kurās WD prezentētu savus lētos SSD diskus.

„Western Digital ieiet tirgū, kurš eksistē un prezentē produktus, kad tie ir pieejami,” aptuveno ieiešanas laiku tirgū izvairīgi komentē R.Rutlegs.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 rt25 @ 2008.11.25 14:28

gaidu

#2 ^*^ @ 2008.11.25 15:29

Šādu kompāniju iesaistīšanās nozīmē, ka drīz SSD cenas strauji ies uz leju. Ja vēl varētu pilnībā iztikt bez ventilatoriem (jaudīgam) procesoram, (jaudīgai) videokartei u.c., tad tas patiešām būtu mans sapnis
!!! PAR DATORU BEZ MOTORIEM !!!!
Tik tiešām - vai tad būtu liela problēma uzmontēt visas tās karstās mikroshēmas uz pamatīga radiatora (nu kaut vai uz profila ar virsmas laukumu 1; 3 vai pat 5 m2 )?

#3 dvielis @ 2008.11.25 17:03

a man jau 2 ssd raidā

#4 killasmurf86 @ 2008.11.25 19:24

2# noņem ventilatorus un iebāz datoru augu eļļā. Cietos turi ārtpus ēļļas akvārija.

sīkāk var atras iekš
www.hackaday.com