Datuve :: HoverCart: Braucošs atpūtas krēsls

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 61

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 61

Datuve.lv video
Top.LV

HoverCart: Braucošs atpūtas krēsls

Ievietoja: kapanen @ 2016.04.21 18:17  

HoverCart

Vai atceraties – agrāk šādus Segvei un tam līdzīgus braucamrīkus varējām vērot tikai fantastikas filmās. Mūsdienās jau tā ir kļuvusi par realitāti un biznesa produktu. Tomēr, kāpēc braukt stāvus, ja ar to pašu ierīci var braukt sēžot un atpūšoties? Mūsdienās šos Segvei dēvē arī par HoverBoard, bet šajā rakstā dēvēšu to par Segvei, jo tā viņš pārsvarā saucās mūsu tirdzniecības vietās.

Turpmāk ar Segvei braucamrīkiem varēs braukt arī sēžot pludmales krēslā un pat vilkt piekabes. Jā, izklausās neticami, bet šādi aksesuāri un papildus elementi jau ir nodoti patentēšanai.

Šobrīd Segvei skūterim var pievienot tādu aksesuāru, kā atpūtas krēslu uz riteņiem. Tas tiek piestiprināts pie Segvei skūtera vidusdaļas. Stiprinājums ir izveidots tā, lai tas nebojātu pašu Segvei. Stūrēšana notiek ar kājām.

No malas tas izskatās kā viegls atpūtas brauciens, bez lieka stresa un sasprindzinājuma.

HoverCart

Firma, kura patentē šo izgudrojumu, ziņo: "Mēs izveidojām HoverCart, lai atrisinātu problēmas, kas parasti tiek saistītas ar stāvēšanu uz HoverBoards. Mēs esam izveidojuši jaunu, jautru transporta veidu, ka gandrīz ikviens var to vadīt, nebaidoties no krišanas."

Tiek ziņots, ka piekabināmais atpūtas krēsla veidojums varētu maksāt aptuveni 69 ASV dolārus. Tam būs arī drošības sertifikāts.