Datuve :: Jaunākā Nikon Point&Shoot kamera spēj pietuvināt pat Mēnesi

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 101

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 101

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunākā Nikon Point&Shoot kamera spēj pietuvināt pat Mēnesi

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.19 21:28  

nikon

Zemāk ir redzams iespaidīgs video, kas ir uzņemts ar jaunāko Nikon kompānijas kameru Coolpix P900 - tā spēj pietuvināt tuvplānā pat tādus objektus kā Mēnesi, tādējādi ļaujot to ļoti labi vizuāli saskatīt.

Vācietis Lotārs Lenzs (Lothar Lenz) - cilvēks, kas dievina dabu, izmantoja kameru Coolpix P900 ar 83x optisko tālummaiņas objektīvu, kas ļauj uzņemt šo satriecošo ainu. Nikon kompānijas jaunākā kamera Coolpix P900 maksā 600 ASV dolārus un tai ir tāds pats redzes lauks kā "full-frame" kamerām ar 2,000 mm objektīvu.

Kā citi Coolpix P900 kameras lietotāji ir konstatējuši, tad kamera tomēr neuzņem mēness kustību, bet gan Zemes rotāciju, jo pats Mēness (Zemes vienīgais dabiskais pavadonis) riņķo ap Zemi vienā virzienā pa nedaudz eliptisku orbītu. Mēness pilnībā Zemi apriņķo 28 dienās (precīzāk 27 dienās, 7 stundās un 43 minūtēs).

Coolpix P900 kamerai piemīt augsta kvalitāte un ir domāta cilvēkiem, kuri ir aizrāvušies ar fotografēšanu. Tai ir iebūvēta 16 megapikseļu kamera, turklāt tā fokuss spēj ātri noreaģēt, jo tai ir samazināta aizkave. Kā arī 5.0-stop Dual Detect Optical VR nodrošina miglojuma samazināšanos.

Saistītie raksti