Datuve :: Kā iztīrīt klaviatūru?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 75

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 75

Datuve.lv video
Top.LV

Kā iztīrīt klaviatūru?

Ievietoja: kapanen @ 2016.04.03 11:50  

keyboard

Nesen publicēju pamācību par to, kā iztīrīt optisko datorpeli. Nesen internetā uzdūros kādai visnotaļ interesantai pamācībai, kā iztīrīt portatīvā datora vai stacionārā datora klaviatūru jeb kā iztīrīt putekļus starp klaviatūras taustiņiem.

Protams, ka pastāv daudzi un dažādi veidi, kā iztīrīt šīs taustiņu starpas - sākot ar kompresoru (ar saspiestu gaisu) un beidzot ar ierasto vates kociņu. Zinu, ka ir vēl dažādi citi improvizācijas veidi, bet galvenais, ka rezultāts ir līdzīgs.

Šī pamācība, iespējams, nav no lietderības viedokļa tā labākā, tomēr ir vērts pievērst uzmanību alternatīvajam piegājienam un interesantajam ilustratīvajam noformējumam.

1. Atvienojiet datoru no strāvas padeves, kā arī atvienojiet USB spraudņus un citas lietas, kuras ir ievietotas ārējos „slotos”.
keyboard

2. Atveriet klēpjdatoru, sagāziet to uz priekšu un pakratiet – noteikti lielākie netīrumi šādā veidā izbirs laukā.
keyboard

3. Paņemiet tējkaroti un tā galu ietiniet mitrā salvetē vai lupatā. Velciet ar ietīto karotes galu starp klaviatūras taustiņiem un citām klaviatūras spraugām – mitrā salvete / lupata uztvers visus putekļus.
keyboard

4. Pēc tam ar putekļu sūcēju pārskrieniet pāri klaviatūrai – tas iesūks pārpalikušos putekļus. Varat izmantot arī matu fēnu, kas palikušos putekļus aizpūtīs projām.
keyboard

5. Beigās pārslaukiet klaviatūru ar salveti un varat priecāties par paveikto darbu!
keyboard

http://www.wikihow.com/