Datuve :: Pavisam drīz Final Fantasy XV minispēle būs pieejama arī mobilajos telefonos

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 61

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 61

Datuve.lv video
Top.LV

Pavisam drīz Final Fantasy XV minispēle būs pieejama arī mobilajos telefonos

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.31 20:00  

justicemonsterfive

Neskatoties uz to, vai tā ir Triple Triad vai Chocobo minispēle - tie ir vieni no Final Fantasy sērijas iecienītākajiem elementiem, kas tradicionāli spēlētājiem piedāvā dažādas interesantas minispēles uz mobilajām ierīcēm.

Pavisam drīz spēlētājiem būs iespēja iemēģināt kādu no jaunākajām Final Fantasy XV minispēlēm - JusticeMonsterFive, kas ir "pinball" stila minispēle, un kura būs pieejama iOS, Android un Windows 10 operētājsistēmām.

JusticeMonsterFive būs par vienkāršiem puišiem, kuri braukā apkārt un nepārtraukti uzdzīvo, par spīti tam, ka pasaule ap viņiem sabrūk. Viņi uzies tādu izklaides vietu, kur atrodas dažādas arkādes, un viena no tām būs pinball spēļu automāts, kas viņus apbur un liek pie tā pakavēties.

Vēl joprojām nav īsti skaidrs, kad šī interesantā minispēle piedzīvos dienas gaismu, taču spēles treileris apgalvo, ka tas notiks jau 2016.gadā, kamēr video aprakstā ir minēts "vēlāk šodien". Taču spēļu izdevēja kompānija Square Enix paziņoja, ka provizoriskā reģistrācija sākās jau 30.martā.

Jāatzīmē, ka pati pilnā ilgi gaidītā Final Fantasy XV spēles versija (kuru atklāja jau 2006.gadā Electronic Entertainment Expo pasākumā) iznāks šā gada 30.septembrī uz PlayStation 4 un Xbox One konsolēm.