Datuve :: Jaunākais Nixon Android rokaspulkstenis sērfotājiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 55

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 55

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunākais Nixon Android rokaspulkstenis sērfotājiem

Ievietoja: OskarsM @ 2016.03.16 21:10  

nixon

Kalifornijas kompānija Nixon ir atklājusi savu jaunāko īpaši izturīgo Android Wear viedpulksteni - Mission.

Tas ir īsts sporta rokas pulkstenis, kas ir izgatavots no polikarbonāta un nerūsējoša tērauda, un aprīkots ar daudzkrāsainu AMOLED displeju, kuru pret triecieniem un ārējiem apstākļiem aizsargā Gorilla Glass.

Turklāt pats svarīgākais, kas liek šim Android viedpulkstenim izcelties, ir tā ūdens izturība līdz pat 100 metru dziļumā. Nixon kompānija apgalvo, ka Mission rokaspulkstenis ūdenī ir visizturīgākais par pārējiem saviem tirgū atrodamajiem konkurentiem - pat izturīgāks par Casio "ultra-rugged" Smart Outdoor Watch WSD-F10, kas ir ūdensizturīgs tikai līdz 50 metru dziļumam.

Mission rokaspulkstenis nav domāts tikai ūdens sporta veidiem, bet gan arī slēpošanai un snovbordistiem, kur viedpulkstenī var palaist speciālu aplikāciju - sekos līdzi tā procesam.

Mission viedpulkstenis ir viens no pirmajiem rokas pulksteņiem, kurā ir iebūvēts Qualcom jaunais Snapdragon Wear 2100 procesors - jauna sistēma, kas ir par 30% mazāka un patērē 25% mazāk enerģijas nekā tā priekšgājēja.

Jāpiebilst, ka Mission nav pirmais Nixon kompānijas radītais "smart" sporta pulkstenis: ir pieejams arī 300 ASV dolāru vērtais Ultratide, kuru var savienot ar viedtālruni un Bluetooth, lai nosūtītu dažādus datus, piemēram - rezultātus par sērfošanu. Bez tam šis ir pirmas kompānijas radītais viedpulkstenis, kas darbojas uz Android Wear operētājsistēmas.