Datuve :: Viens no izturīgākajiem telefona ekrāna aizsargstikliem pasaulē

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 71

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 71

Datuve.lv video
Top.LV

Viens no izturīgākajiem telefona ekrāna aizsargstikliem pasaulē

Ievietoja: OskarsM @ 2015.11.12 17:35  

aizsargstikls

Mobilajiem telefoniem piemīt tāds niķis, ka tas bieži vien izslīd no mūsu rokām, nokrītot zemē. Rezultātā - ieplīsis ekrāna stikls. Tad nu pastāv divi varianti. Vai nu ar to sadzīvojam, vai arī pērkam jaunu ekrāna stiklu, taču WinnerGear ir radījuši šai lietai risinājumu, šī kompānija ir izstrādājusi iespaidīgu telefona ekrāna pārklāšanas nanotehnoloģiju, kas parūpēsies par tava telefona aizsardzību pret teju visiem ārējiem apstākļiem.

Tas ir saucamais otrās paaudzes "TOPAZ" ekrāna aizsargstikls iPhone 6/6S/Plus telefonu modeļiem no WinnerGear. Šī inovācija šokē pasauli, liekot nobālēt pārējiem ekrāna aizsargstikliem, jo tai piemīt fascinējošas īpašības, proti: "TOPAZ" ekrāna aizsargstikls izmanto FillGlass nanotehnoloģijas pārklāšanu, kurai piemīt liela izturība. Kompānijas pārstāvis slēpj to noslēpumu, kā šis aizsargstikls var būt tik efektīvs, izturot neskaitāmus sitienus ar dažādu veidu priekšmetiem, pasargājot pašu telefona ekrānu, kas ir redzams zemāk esošajā video. Taču vienu gan viņš atzīmēja - FillGlass nanotehnoloģija ir tā, kas maina molekulāro sastāvu, turklāt centās arīdzan paskaidrot, kas "TOPAZ" ir tik īpašs.

aizsargstikls

Proti, vienkāršs, parasts stikls absorbē netīrumus un putekļus, kas laika gaitā samazina tā izturību, kā rezultātā stikls kļūst trauslāks. Taču, pārklājot šim stiklam pāri FillGlass nanotehnoloģijas pārklājumu "TOPAZ", tas ne tikai aizsargās stiklu, bet padarīs to vēl izturīgāku un efektīvāku ilgākā laika periodā. Japānā ražotais pārklājums, kas apņems iPhone ekrānu, ir ļoti gluds, antibakteriāls (kas iznīcinās visas esošās baktērijas uz ekrāna) un no tās nepaliks nekādu pirksta nospiedumi. Bez tam tas ir pilnīgi skārienjūtīgs.

Interesants fakts ir tas, ka iPhone telefona ekrāni šķietami ir plakani, bet patiesībā tās malas ir nedaudz izliektas, kas ļaus viegli noņemt vai nomainīt "TOPAZ" 3D ekrāna aizsargstiklu, nodrošinot vislielāko aizsardzību. 3D aizsargstikls spēj aizsargāt vienlīdzīgi visu ekrānu, kamēr citi šādu veidu lietu, aizsargā tikai tās centru.

Runājot nedaudz par pašu kompāniju WinnerGear, tad tā ir grupa, kura ir apņēmusies izstrādāt un ražot jaunus produktus, lai uzlabotu mobilā telefona kvalitāti. WinnerGear piedāvā profesionalitāti, inovāciju un vienkāršību. Katrs produkts, ko izstrādā WinnerGear, ir klasificēts un tiek rūpīgi pārbaudīts, pirms to nodod tirdzniecība. Šis brīnums jau ir pieejams tirgū (iepriekšpasūtīšanai), bet kad nonāks līdz Latvijai - laiks rādīs.

Saistītie raksti