Datuve :: Rotaļlieta apsveic tevi svētkos, līdz tu to piebeidz

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 113

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 113

Datuve.lv video
Top.LV

Rotaļlieta apsveic tevi svētkos, līdz tu to piebeidz

Ievietoja: Xan @ 2015.10.22 13:03  

Daudzi esam bijuši situācijā, kad mums dzimšanas dienā dzied “Daudz baltu dieniņu” un nezinām, ko darīt tajā mirklī. Nav tā, ka dziesmu izbaudītu. Kornerius Malkolms Vilsons to zina un vēlas tavas mokas pagarināt, cik vien iespējams. Kickstarter tiek piedāvāts kaitinošs rotaļu lācis.

rotaļlieta svētkos

Pamata doma ir vienkārša. Tu to nosūti savam draugam (vai ienaidniekam), viņš saņem lāci, kurš sāk dziedāt dziesmiņu. Tikai to nav iespējams izslēgt pilnīgi nekādā veidā. Nav neviena slēdža, kas to ļautu izdarīt, kā arī baterijas nav pieejamas izņemšanai. Tas gluži vienkārši dzied, līdz beigsies baterijas, vai arī tavi nervi neizturēs. Lūk, 3 ar pusi stundas garš video, ja nu tieši to vēlējies.



Tādu var iegādāties (pagaidām) par tikai 15$. Var izvēlēties, vai nu tādu, kurš dzied “Happy Birthday to You”, vai arī ko piemērotāku Ziemassvētkiem. Kad to atsūtīs, tad klāt būs drošinātājs un ar lāci varēs mierīgi bez bailēm spēlēties. Pirms dāvināšanas šo drošinātāju noņem, bet nekādā gadījumā nepārbaudi, vai lācis darbojas. Kad jubilārs to saņems un nospiedīs “Play”, patīkama svinēšana nodrošināta un vari būt drošs, ka nākošgad tev nebūs jāierodas.

sadaļas_nosaukums

Tur pat var iegādāties arī kartiņas, kas darbojas tieši tāpat, bet nezināmu iemeslu dēļ tās nešķiet tik interesantas.

Saistītie raksti