Datuve :: Blackberry pievienojas Android pulkam

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 46

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 46

Datuve.lv video
Top.LV

Blackberry pievienojas Android pulkam

Ievietoja: Xan @ 2015.10.02 16:00  

Blackberry vadītājs Džons Čens apstiprināja ziņas, ka tiks izdots jauns telefons, kas būs uz Android bāzes. Tā nosaukums būs „PRIV”, no vārda „Privāts”, jo tajā tiks uzsvērta tieši personīgo datu drošība un neaizskaramība. Internetā ir publicēta jau pirmā bilde, kāds tieši tas izskatīsies.


Bilde ņemta no Crackberry.com


Daudzi klienti gan izsaka bažas par šo lēmumu, bet uzņēmums apliecina, ka noteikti netiks pārtraukts darbs pie vecās Blackberry 10 bāzes un tā tiks regulāri atjaunota.

Lai nu kā, pie malas veco. Īsti precīza informācija par to, kas tad būs iekšā PRIV telefonā nav, ir tikai baumas. Tiek baumots, ka tam būs 5,6 collu 1440p displejs, „Snapdragon” 808 procesors, 3GB rams, 32GB cietnis, 18 megapikseļu aizmugurējā kamera un 5 megapikseļu priekšējā kamera.
Kā var redzēt bildē un no citiem avotiem, telefoniem būs klaviatūra, SD karšu slots, poga fotografēšanai un citas funkcijas, kuras lēnām no telefoniem jau pazūd.

Tagad tikai jāskatās, vai PRIV moto „Privātums ir tava privilēģija” kaut kādā veidā atspoguļusies arī tā darbībā, vai tas ir tikai marketings.