Datuve :: Uzņēmums Firmas.lv noslēdz līgumu ar Uzņēmumu reģistru par informācijas atkalizmantošanu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 129

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 129

Datuve.lv video
Top.LV

Uzņēmums Firmas.lv noslēdz līgumu ar Uzņēmumu reģistru par informācijas atkalizmantošanu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.16 10:40  

Informatīvo pakalpojumu sniedzējs „Firmas.lv’’ ir noslēdzis līgumu ar Uzņēmumu reģistru, iegūstot informācijas atkalizmantošanas licenci, kas ļauj pilntiesīgi darboties informatīvo pakalpojumu tirgū vienu gadu.

„Esam gatavi turpmāk vēl aktīvāk darboties tirgū, sniedzot klientiem visplašāko un viskvalitatīvāko informatīvo pakalpojumu klāstu, vienlaikus padarot informatīvos pakalpojumus ikvienam interesentam pieejamākus, kas līdz šim bija apgrūtinoši valsts radītā SIA „Lursoft’’ monopolstāvokļa dēļ,’’ ir pārliecināts „Firmas.lv’’ valdes priekšsēdētājs Juris Rožkalns.

Viņš uzskata, ka konkurences nepieciešamības informatīvo pakalpojumu jomā vistiešākais apliecinājums ir „Firmas.lv’’ jau šobrīd 1000 klientu gūtā uzticība, un šis skaitlis turpina strauji pieaugt.

Jaunie Ministru kabineta (MK) noteikumi, kas regulē informācijas atkalizmantošanas kārtību valstī, stājās spēkā 12.augustā, līdz ar to ikviens interesents var oficiāli iesniegt pieteikumus UR informācijas atkalizmantošanas licences ieguvei.

Uzņēmums „Firmas.lv’’ darbību sāka 2009. gadā ar mērķi attīstīt informatīvo pakalpojumu jomu, kas piegādā unikāli plašas un ātras satura meklēšanas iespējas konsolidētā juridisko un faktisko uzņēmumu datu bāzē.

Firmas.lv unikālās datu bāzes pamatā ir divas kopš 1992. gada attīstītas un lietotāju atzītas uzņēmumu datu bāzes: Uzņēmumu reģistra juridiskie dati un ZL datu bāzes faktiskie dati par juridiskajām personām.

Saistītie raksti