Datuve :: Meksikā aizliegs spēli par vietējo gangsteru dzīvi

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

Meksikā aizliegs spēli par vietējo gangsteru dzīvi

Ievietoja: Andrei @ 2011.02.28 23:43  

Spēle “Call of Juarez: The Cartel” var tikt aizliegta Meksikā, ziņo The Washington Post. Spēlei, kura stāsta par bandītu kaujām Meksikas pilsētiņas Sjudada-Huaresas ielās, tika piedāvāts uzlikt aizliegumu baidoties, ka tā izraisīs noziegumu pieaugumu valstī.

Ar iniciatīvu aizliegt spēles pārdošanas uzstājas Čiuauas štata likumdošanas sapulce. Lūgums par spēles aizliegumu Meksikā tika nodots Iekšlietu ministrijai.

2009.-2010. gadā pilsētā, kura tiek uzskatīta par Meksikas krimināla galvaspilsētu, tka nogalināti apmēram 6000 cilvēku. Vairākums ir vietēju narkokarteļu upuri. 2011.gada 19-20.februārī („asiņainā nedēļas nogale”) Sjudada- Huaresā gāja bojā apmēram piecdesmit cilvēki.



Spēles “Call of Juarez: The Cartel” iznākšana ir plānota 2011.gada vasarā. Spēlē būs divas galvenās lokācijas - Losandželosa un Sjudada-Huaresa, kura atrodas Meksikas ziemeļos robežas ar ASV tuvumā. Uz reklāmas plakāta ir attēloti trīs cīņai gatavi cilvēki, kuri bruņojušies ar pistolēm, šautenēm un skrošu bisēm. Spēles lozungs— «Ņem tiesu savās rokās un sajūti mūsdienu Mežonīgo Rietumu patvaļu».

Kā avots izmantota The Washington Post.

Saistītie raksti