Datuve :: Edge Tech laida klājā monētas izmēra USB zibatmiņu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

Edge Tech laida klājā monētas izmēra USB zibatmiņu

Ievietoja: Andrei @ 2010.07.22 22:57  

Zibatmiņas šodien kļuvušas diezgan populāras, pirmkārt, pateicoties savam ērtumam, kompaktumam un iespējai uzglabāt lielu datu apjomu. Turklāt tās mēdz apmierināt jebkuru gaumi, būt visādu izmēru un krāsu. Bet Edge Tech izgudrojums apbrīno ne tikai ar savu ietilpību, bet arī ar izmēriem.

Pastāv oriģinālās un neparasta noformējuma USB zibatmiņas, ir tādas, kuras tiek uzskatītas par vismazākajām. Bet DiskGO Mini un DiskGO Backup zibatmiņas atšķiras no konkurentiem ar savu 32 GB ietilpību ar izmēriem tikai 35х25х7 mm. Šis izmērs gandrīz nepārsniedz 25 centu monētas izmērus. Ierīces var piekārt pie breloka, pateicoties komplektā esošajam gredzenam. Zibatmiņas praktiski neapgrūtina lietotāju un ļauj turēt pie sevis vissvarīgākos datus.

Faktiski, pēc ārējā izskata DiskGO Mini un DiskGO Backup ir pilnīgi vienādas. To galvenā atšķirība ir programmnodrošinājumā, kas ietilpst piegādes komplektā. Backup modelim ir speciāls Dmailer Backup programmnodrošinājums, kurš garantē informācijas rezervju kopiju automātisku saglabāšanu un tās kodēšanu pēc AES ar 128 bitu atslēgas algoritma, ziņo CrunchGear.

Acīmredzami, ka katrai jaunai ierīcei atradīsies sava mērķauditorija, un dotajā gadījumā tie ir cilvēki, kuri nes sev līdzi visus svarīgos elektroniskos dokumentus, baidoties no hakeriem vai personālā datora sabojāšanas.

Kā avots izmantota CrunchGear (www.crunchgear.com).

Saistītie raksti

Komentāri

#1 popkorns @ 2010.07.23 12:23

Hakeri... Tie nozags, tavu 7 klases. matemātikas mājasdarbu.
Un backup taisa, nevis uz flasha, bet uz cita HDD.

#2 motorists1188 @ 2010.07.25 03:05

Tīri forš flešiņš laprāt nopirktu tik maziņu kautgan tas nav nekads jaunums man jav ir loti mazins flesisns tikai ietilpiba ari ir tikai 1 gb