Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 293
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 293
Liet tāda ka man midzenī ir DVAS IP adreses-aiz svicsha pieslēgri divi rooteri -kurus vaidzetu koplietot...
Tanu Jautajums tads Lai nebūtu speciali japarsledzas - savienojot abu rooteru LANus, bus lieta atrisinata vai kadi mesli tik notiksies.
Zinu zinu ar divām tiklukartīm ari var izlocīties ,bet nax ...
bykeda rakstīja:
Ja tavaa midzenii nav vesela kaudze ar vienlaicigi stradajoshiem datoriem, tad njem to switch nost, liec vispirms router-i,saliec visus settingus vinjam kaa vajag un buus tev lokaalais lans un vareesi piljiit datus no viena kompja uz otru bez probleemaam.Buus iespeeja juuzot liidz divi simti piecdesmit četriem kompjiem,kaa to parasti razzotaajs noraada savaa ruutera specifikaacijaa un dzive buus izdevusies
Bļēēēd pag,ne tik struji! Kopa strada kadi 7 PC+telefoni kādi 4+2 sat. resiveri,,,.Teicu divas IP man ir ,vienu dodu kaiminam ar atsevišķu atrumu ,bet vaig ta lai es pie otras IP atrodoties nepistos ar parslegšanos...lai sis varētu vai es ko varetu nosaretu padot-vispar šim straumeju TV taka visi sud straumesanas ir mana kompi ,bet aiz otra rootera ja esi tad huju sis tiek klat pi tiem sud failiem-vaig ta lai mes kopa var manevrēt -bet internet atrums katram savs...aizvien rooter ta nehuja tak nevar noveidot ka katra LANa sava IP ar atiecīg atrum pieškirtās no internet sniedzej puses.,tur jau tad jaubūt kautkadam dubult WANam,,,!!!
Tu jau neiebrauci lietā..ka DIVAS ATSEVISKAS ienakošās IP ir katram ...lidz ar to talab starpa vaidzēj svichu aiz vienas lielas WI FI antenas kuru uzstadijusi internet sniedzej firma,es kaut var visus 7 dzivoklus ar to anteni nodrosinat ar internet -a kam tas vaidzīgs ka daži jau tagat sed bez elektribas :D!
ja Tu nevis X stundas dienaa uzbudinaatos par kapeiku izmilesanu, terejot elektribu datoram, apgaismojumam, maksatu par internetu, nolietotu vadus, elektronus un klaviaturu, bet gan tumsa, ar atru roku berzesanu apsilditu telpu, Tu mieriigi par ietaupito naudu peec 2 gadiem vareetu nopirktu ruteri
Robis84 rakstīja:
ja Tu nevis X stundas dienaa uzbudinaatos par kapeiku izmilesanu, terejot elektribu datoram, apgaismojumam, maksatu par internetu, nolietotu vadus, elektronus un klaviaturu, bet gan tumsa, ar atru roku berzesanu apsilditu telpu, Tu mieriigi par ietaupito naudu peec 2 gadiem vareetu nopirktu ruteri
Jefiņ ,man ir 4 rooteri
'' ...aizvien rooter ta nehuja tak nevar noveidot ka katra LANa sava IP ar atiecīg atrum pieškirtās no internet sniedzej puses.,tur jau tad jaubūt kautkadam dubult WANam,,,!!!''
Var.piemeeram Mikrotik ruuterim bez probleemaam.Var arii triis wan-us ''iedaliit''.Stream aatrums arii konfigureejas tiiri zoliidi.Taa kaa var:)
Laimīgi atkal
Pie loga es smejos,
Manā sētā
Kretīni dejo.
Viņi to labāk
Par normāliem māk,
Viņiem tas iznāk
Patiesāk.
Svēta patiesība Elsbergam un Kulakovam :D !
jurro rakstīja:
Laimīgi atkal
Pie loga es smejos,
Manā sētā
Kretīni dejo.
Viņi to labāk
Par normāliem māk,
Viņiem tas iznāk
Patiesāk.
Svēta patiesība Elsbergam un Kulakovam :D !
Talab ka tu viniem suukaa nekaadas patiesības nebūs viniem....
Robis84 rakstīja:
Nu puissss - "ciena & respekts" tev
Laikam vēl neiebrauci savaa skaidu saišķī....
bykeda rakstīja:
'' ...aizvien rooter ta nehuja tak nevar noveidot ka katra LANa sava IP ar atiecīg atrum pieškirtās no internet sniedzej puses.,tur jau tad jaubūt kautkadam dubult WANam,,,!!!''
Var.piemeeram Mikrotik ruuterim bez probleemaam.Var arii triis wan-us ''iedaliit''.Stream aatrums arii konfigureejas tiiri zoliidi.Taa kaa var:)
Cik tads draņķis maksā...?
Tas gluzzi drankjis nebuus:) Normaals,stabiils dzelziits.Noperkams ir protams dazzaadaas cenaas, viss atkariigs no vajadziibaam. Teiksim ar shaadu - http://router.lv/product/153/lv/ ..... bus pilniigi okei, ja viens nevajadzees max lielu wifi parklajumu, jo tam ir iebuuveetas antenas.Lielaakam parklaajumam (lielai privaatenei) labaaks buutu tomeer modelis ar aareejaam antenaam. Ar config instrukcijaam pilns nets.Ja galiigi nesanaak neko saprast no konfiga, vari uzsist PM.
pats lietoju Mikrotik 2011UAS-2HnD. izdarīt var jebko.
bet ja tagad sēdi uz kaukāda lētuča tad apskaties vai var iešūt dd-wrt. rūteris paliks stipri funkcionālāks un ātruma limiti arī būs. nebūs 2 gadi jādročī tumsā lai iekrātu naudu normālam rūterim.
Killercompany rakstīja:
pats lietoju Mikrotik 2011UAS-2HnD. izdarīt var jebko.
bet ja tagad sēdi uz kaukāda lētuča tad apskaties vai var iešūt dd-wrt. rūteris paliks stipri funkcionālāks un ātruma limiti arī būs. nebūs 2 gadi jādročī tumsā lai iekrātu naudu normālam rūterim.
Es jau 5 gadus pustumsā dročij lai iekrātu lētajam :),bet nosauc savu adresi -lai zinu kur ir tavs rooteris -nebūs veel 2 gadi jadroči...?
Ja tavaa midzenii nav vesela kaudze ar vienlaicigi stradajoshiem datoriem, tad njem to switch nost, liec vispirms router-i,saliec visus settingus vinjam kaa vajag un buus tev lokaalais lans un vareesi piljiit datus no viena kompja uz otru bez probleemaam.Buus iespeeja juuzot liidz divi simti piecdesmit četriem kompjiem,kaa to parasti razzotaajs noraada savaa ruutera specifikaacijaa un dzive buus izdevusies