Datuve :: Forums :: Digitālā televīzija :: Philips OLED 803 uznes Philips televizorus jaunos augstumos

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 94

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 94

Datuve.lv video
Top.LV

Philips OLED 803 uznes Philips televizorus jaunos augstumos

Ievietoja: Endijsendijs @ 2018.09.28 16:41  

Philips televizori ieņem savu pozīciju kā atzītākie OLED televizoru snieguma līderi ar jaunā OLED 803 iepazīstināšanu. Kopš augusta šim televizoram ir pieejamas 55” un 65” versijas.

• 2018. gada OLED tehnoloģijas uzlabo gaismas jaudu par 10%
• Jauns otrās paaudzes P5 Perfect Picture dzinis
• Jaunā Perfektas Naturālās Realitātes iespēja sniedz HDR sniegumu no SDR satura
• HDR10+ piedāvā optimizētu attēla kontrastu
• Trīspusējais Ambilight nevainojami savienojas ar bezmalu OLED ekrānu
• Android TV™ darbina Četru kodolu procesors
• Iebūvēts Google Assistant būs pieejams pēc Android O atjauninājuma
• Strādā kopā ar Android Alexa funkcija būs pieejama pēc Android O atjauninājuma
• Pirktākā OLED 2018 televizora EISA apbalvojuma ieguvējs

Berlīne, 2018. gada 30. augusts – Jaunais Philips OLED 803 seko iepriekšējā Philips 9002 OLED komplekta panākumiem. Philips 9002 bija ieguvis vairāk kā 53 abalvojumus visā Eiropā par tā nepārspējamo PQ sniegumu. OLED 803 piedāvā skaidru un atšķirīgu uzlabojumu attēla un skaņas kvalitātē un ir laimējis prestižo EISA appbalvojumu, kā vispirktākais OLED 2018 televizors.
Jaunais komplekts ir aprīkots ar jaunākajām OLED tehnoloģijām kombinācijā ar jaunajām otrās paaudzes Philips P5 Perfect Picture dzini un unikālo trīspusējo Ambilight sistēmu, lai radītu vadošo produktu, kas piedāvā jaunu televizora attēla kvalitātes baudījumu.

Jaunā OLED tehnoloģija iekļauj jaunāko 2018 OLED paneli, kuram ir jauns un uzlabots dizains un jauns pārklājums, kas samazina atspīdumu, lai ļautu OLED 803 sniegt labāku melnās krāsas reprodukciju un palielināt gaismas izdali par 10% salīdzinājumā ar 2017. gada komplektiem.
Augsta maksimālā gaismas jauda un OLED tradicionālā bezgalīgā melnā līmeņa veiktspēja nodrošina patiesi izteiktu kontrastu un ir galvenais, lai pilnībā atbrīvotu HDR satura potenciālu. TP Vison ir kļuvis par trešo locekli HDR10+ apvienībā un OLED 803ir viens no Philips pirmajiem komplektiem, kas piedāvā HDR+ sniegumu.

Augsts dinamiskais diapazons (HDR10 vai HLG) atļauj komplektam attēlot saturu ar labāku kontrastu pateicoties gan tumšākiem melnajiem, gan gaišākiem baltajiem toņiem. Tam ir pieejami arī labāki spilgtuma līmeņi un plašāka krāsas palete.

Jaunā HDR10 + versija ir savietojama ar HDR10, bet pievieno dinamiskus metadatus, kas ļauj kontrastam un krāsai dinamiski optimizēt katrā rāmī.
HDR10 + ļauj precīzāk reproducēt oriģinālo saturu bez detalizācijas zudumiem, it īpaši ēnu uzlabošanā.

Savukārt lielākā daļa skatāmā satura būs skatāma SDR kvalitātē nevis HDR, bet Philips ir izgudrojis jaunu, ekskluzīvu tehnoloģiju: Perfekta Naturālā Realitāte.
Otrās paaudzes P5 čips iekļauj Perfektās Naturālās Realitātes kontrasta uzlabošanas tehnoloģiju, kura izmanto jauno un uzlaboto inteliģento kontrasta algoritmu kombinācijā ar P5 eksistējošo kontrasta uzlabošanas sistēmām.
Perfekta Naturālā Realitāte izrēķina kā uzlabot satura kvalitātes, gaišuma, asuma un kontrasta darbību lai sniegtu SDR saturam tādu pašu kvalitāti kā HDR saturam.

Sistēma veiksmīgi atklāj sīkas detaļas, kas zaudētas konkurenta komplektos - pat OLED modeļos - un rada daudz reālākus attēlus ar lielāku iespaidu.
Skaņas kvalitāte arī ir stipri uzlabota, lai pielāgotos jaunajiem PQ līmeņiem. Lielais trīsriņķu aizmugurējais skaļrunis ir radīts, lai radītu maksimāli spēcīgu un precīzu zemo skaņu frekvenci.

Augstas un vidējas frekvences skaļruņi ir aizstāti ar speciālu vidējo frekvenču skaļruni, kurš ir atdalīts no augsto frekvenču skaļruņa ar mīkstu apdari vēl labākai stereo kvalitātei, skaņas detaļām un precizitāti.

Izmantojot Android TV operētājsistēmu, komplektā ir īpaši ātrais četrkodolu procesors un 16 GB izvēršama ārējā atmiņa. Tas tiks palaists operētājsistēmas Android N versijā un tuvākajā laikā saņems programmatūras jaunināšanu uz Android O ar jaunu lietotāja interfeisu un Google palīgu iebūvēto funkcionalitāti, kas ļauj lietotājiem kontrolēt savas Smart mājas ierīces ar televizora tālvadības pults mikrofonu. Papildus tas ļauj Amazon Alexa īpašniekiem kontrolēt Philips Android televizorus.

803 iekļauj jaunu minimālistu dizainu ar šauru apmali un metālisku nokrāsu, kuru komplimentē divas, horizontālās metāla pēdas, kas atrodas taisnā leņķī pret ekrānu.

Šaurais korpuss nodrošina gandrīz nemanītu savienojumu ar trīspusējo Ambilight tehnoloģiju, un pārsteidzošā skatu pieredze sasniedz jaunus augstumus, pateicoties televizora krāsu izšķirtspējai un milzīgam kontrasta koeficientam.


Par TP Vision
TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Mēs to paveicam, apvienojot projektēšanas pieredzi un inovatīvos Philips televizoru sasniegumus ar TPV tehnoloģijas darbības izcilību, pielāgojamību un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada izstrādājumi, kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās visā pasaulē.



Augstas kvalitātes attēli: http://www.tpvision.com/image-library/
Mediju kontakti:
Andrew Burslem
Tel: +44 203 794 2222
E-pasts: global.pr@tpvision.com

Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā informācijā presei, pieder to īpašniekiem.

Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv
Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled
Sekojiet mums Twiter: @TPVision