Datuve :: Forums :: Digitālā televīzija :: 2018. gada Philips OLED televizori saņem divus prestižus EISA apbalvojumus!

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 111

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 111

Datuve.lv video
Top.LV

2018. gada Philips OLED televizori saņem divus prestižus EISA apbalvojumus!

Ievietoja: ineseozolina @ 2018.08.28 09:50  

Amsterdma, 2018. gada augusts – Ne vienu, bet divas! Tā kā divi jaunākie 2018. gada  OLED televizoru modeļi saņēma prestižās EISA balvas, Philips TV var pamatoti dēvēt par līderiem OLED televizoru jomā.

EISA ir devusi oficiālu apstiprinājumu jaunajam Philips 55” OLED televizoram, kas ieguva Best Buy OLED TV 2018-2019 balvu. Savukārt jaunais Philips 65” OLED903 televizors – pirmais produkts, kas radies, sadarbojoties TP Vision un pasaulē vadošajiem audio ekspertiem Bowers & Wilkins – ieguva Home Theatre TV 2018-2019 balvu.

Philips OLED903 jau šī gada sākumā ieguva prestižo IF dizaina balvu.
Vērtējot jauno 903 modeli, EISA žūrija atzīst: “ Mājas kinozāles entuziasti pieprasa patiesi neviltotu kinoteātra baudījumu, kas apvieno iesaistošus attēlus ar dinamisku skaņu, un Philips 65” OLED televizoti to sniedz. Jaunā, ekskluzīvā sadarbība ar skaņas ekspertiem Bowers & Wilkins ir palīdzējusi sasniegt labāko iebūvēto skaņas sistēmu. Kopumā 65” OLED903 televizori sniedz labāko veiktspēju, papildinot to ar Ambilight uzlaboto apgaismojumu, kas sniedz labāko no 4k Ultra HD Blue-ray”.

Par jauno 803 EISA žūrija atzīst: “Philips apvieno jaunākāko 2018. gada OLED paneli ar izmeklēto P5 attēlu dzinēju, lai radītu patiesi satriecošus rezultātus ar šo 55 collu modeli par joprojām pievilcīgu cenu. Šis UHD OLED ANDROID televizors ļauj izbaudīt standarta dinamiskā diapazona saturu tuvu UHD kvalitātei, izmantojot Philips jaunāko inovāciju “Perfektu Naturālo Realitāti.”

EISA (Eiropas attēla & skaņas organizācija) rūpīgi atlasa jaunākos un pašus inovatīvākos produktus tās augsti novērtētajiem EISA apbalvojumiem jau 36 gadus. Apbalvojumi tiek noteikti tehnoloģiju ekspertu grupās, kurās ir vērtētāji no 25 valstīm un 53 vadošajiem tehnoloģiju žurnāliem pasaulē.
Abi EISA apbalvojumi tiks oficiāli pasniegti Philips televizoriem pasaules lielākajā tehnoloģiju izstādē - IFA, kura notiks Berlīnē šī gada 30. augustā.

Jaunie OLED uzlabojumi

Abi jaunie modeļi ir aprīkoti ar vienādām PQ funkcijām, kā arī ar jauniem 2018. gada OLED paneļiem. Abiem televizoriem ir jauni pretatstarojoši pārklājumi, kas sniedz vēl labāku melnās krāsas reprodukciju un 1000 Nitu maksimālo gaismas jaudu, kas ir par 10% labāka nekā 2017. gada modeļiem. 


Jaunie modeļi ir aprīkoti ar otrās paaudzes P5 perfekta attēla procesa dzinēju, kurā ir iestrādāts jaunā “Perfektās Naturālās Realitātes” tehnoloģija – patentēts, inteliģents algoritms, kas dizainēts, lai uzlabotu standarta SDR attēlus pašā labākajā HDR kvalitātē.
Viss ir integrēts viņu elegantajā eiropiešu dizainā, un abi jaunie televizori ir aprīkoti ar jaunajām skaņas sistēmām. Philips 803. modelī ir iekļauta uzlabota skaņas sistēma, kas ir vēl labāka par iepriekšējo modeļu skaņas sistēmu. Savukārt Philips 903. modelis izmanto “True Sound” sistēmu, kuru Bowers & Wilkins ir uzlabojuši, lai sniegtu jaunu skaņas standartu, iekļaujot četrus uz priekšu vērstus skaļruņus.

Abi televizori komplektā iekļauj arī unikālu trīspusēju Ambilight tehnoloģiju, Android TV operētājsistēmu ar “Google Asistentu” un “Amazon Aleksa” funkcijām, kuras sāks darboties tad, kad televizori iegūs jaunos atjauninājumus uz Android O bāzes.
Philips 803. modelis pārdošanā ir pieejams jau šī gada augustā, bet ar jauno Philips 903. modeli oficiāli iepazīstinās IFA izstādē Berlīnē augusta beigās, un to varēs iegādāties no 2018. gada oktobra.

Augstas kvalitātes attēli: http://www.tpvision.com/image-library/
Mediju kontakti:
Andrew Burslem
Tel: +44 203 794 2222
E-pasts: global.pr@tpvision.com

Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv
Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled

Sekojiet mums Twiter: @TPVision

Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā informācijā presei, pieder to īpašniekiem.

Par TP Vision
TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Tas tika sasniegts apvienojot projektēšanas pieredzi un Philips televizoru inovatīvos produktus ar TPV tehnoloģiju izcilo darbību, spēju pielāgoties un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada produkti kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās pasaulē.