Datuve :: Forums :: Sludinājumi :: Internetveikals

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 144

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 144

Datuve.lv video
Top.LV

Internetveikals

Ievietoja: ilgonix @ 2018.08.18 12:31  

Labdien! Vai kāds lūdzu varētu ieteikt internetveikalu kurā piemēram bojātā prece nebūtu obligāti jānogādā atpakaļ uz veikalu, bet gan meistars atbraukt uz mājām un salabotu to?

Komentāri:

#1 kalibri @ 2018.08.19 10:58

Tads internet veikals nav-ka kads tev uz mājām līdīs-Tads vareants  tikai   ja  ne pa garantiju...atnāks saremontes par  piķi-   Piemēram  ir tāds vareants  ka pats vari nogādāt atiecīgā  servisā...!
Viņi pa  priekš pārbaudīs  vai nav  pašu  vaina...piemērām ja tavā  midzenī  ir bijušas strāvas svārstībās un  tamdēl  bus prece izgājusi no ierindas   -busi pats vainīgs-Tas nekas ka iekšusē ir  neliels stabilizators,bet kā pēc pieredzes iesaku visu sakarīgo  elektroniku  turēt  aiz UPSiem....!Vot ja upsis  nosprēgst  dēl  negais  vot to  remonte par  garantīju..!
Ev nu var jau  gadīties ka meisters atbrauks un saremontēs-,bēēēt  par izbraukum kad 30 ero   jasamaksā būs!!!:D

#2 bykeda @ 2018.08.22 12:58

Tas nozīmē,ka man tagad jāskrien uz bodi pēc upša? Un - nelīdīs neviens uz tavām mājām :)

#3 dzeks @ 2018.08.23 11:09

Ražošanas brākis vienmēr ir ap 5 %, ja gadījies nosaut preci ar statisko un nav redzamas atvēsanas un citi skrapējumi. Prece reti bet var nestrādāt ari pec rupnicas, un ta ir pasu autrumu valstu haļava.
Ideja atdošanai vai pret naudu. vari paņemt preci un invoice un aizbraukt uz biroju.

#4 kalibri @ 2018.08.26 22:54

bykeda rakstīja:

Tas nozīmē,ka man tagad jāskrien uz bodi pēc upša? Un - nelīdīs neviens uz tavām mājām :)

Silti iesaku   nevis kur skriet ,bet  ka zinām kaut elektro tīklu vainas pēc  tev  izsvils  visa  elektor iekarta....paliksi  driķerī  a ta   nosprags  tavi  3 vai viens  vai atiecīgo  fažu  upsis...Man ar tiem  maukiem ir  2x pieredze -pirmaja pieredzē man 2005g. kapitāli uzmeta---Vēlāk ap 2007g. apjēdzu kas tas upsis  un nopirku 2 ARVALDO brenda upšus un kalpoja ilgi lidz pat 2016 gada beigām kamēr  piderasi neuzlika jauno skaitītāju un  tur ko katrējo  reizi  sapisušies , mani upši  aizgāj  ar lieliem melniem dūmiem  ,bet  elektroonika  aiz viniem  palika  dzīva....piemeram 2 padargi galda  datori ar nekadiem lētiem IPS monitoriem ,diviem sat resiveriem.... divi normāli TV -un aiz otra upša   visa video  reģistrātora padarīšana ar  visām  daudzmaz jēdzīgām ip kamerām un pats galvenai 6TB HDD kurš nesen bija ielikts!!! Vot un tulīn paņēm  vieta atkal  2  ,bet jaudīgākus UPSus.....redz  zaudējumi  bija tikai ap 100ero jo upšos jau veci,bet aķiši ik palaikam  tika mainīti un pat aķisiem pēc traumas ne vainas ,skatos pat var  meiģināt  šos atremontēt  -tik  tie augstspriekum kondini kuri  var teikt uzspraguši platēs izdedzinot caurumus padargi-gandrīz  sanak jauns upsis

#5 Trakumsergs @ 2018.08.30 19:24

Kroplie parazīteļi sāk saņemt pēc nopelniem! Ļoti labi