Datuve :: Forums :: Dažādi :: Adreses maina buvvaldes lemj, ko iesakt?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 86

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 86

Datuve.lv video
Top.LV

Adreses maina buvvaldes lemj, ko iesakt?

Ievietoja: dzeks @ 2017.09.17 21:26  

1.Gribu zinat ka saglabat veco adresi.. nez jauna nav logiska?
2. ka dokumentus sakartot? ja bus jauna jaiet pa iestadem(Jāvac dokumenti vai atsutis pa pastu)
3. kur paliks vecais numurs Adrese, vai tak pieskirs kam citam?
4. Velak pasam bus jaskatas kads bus formulejums adreses mainai.
Centos raksti kodoligi.
Manai deviņu stāvu ekai gaidama adreses maiņa, runāju par Vecmilgravja, vecaķu un manga'lsalas rajoniem. 9 oktobrī būs lēmums ka adresi nomainis uz jauno, bet joks taja ka manai majai bus cipars 6 c, bet pa ielu uz leju ir 6/1 kopuss lidz kuram ir janograizas no ielas. Vieglak atrast adresi pec vecas numeracijas jo 21(vecā adrese) numuram blakus ir 19 un 17 ēkas adresse, bet grib manit jo lai piebrauktu pie ekas ir jaiegriezas iela un tas ir pamats piesiet maju pie citas adreses.
talak rakstisu jo esmu aizpildijis anketu ka mainit nepiekritu, pasam interese ko doma buvvalde jo mainit adresi tagad manu maju mekles talak pa ielu jo tas adrese lidziga ar piecu stāvu ēkas adressem un tadas ir trīs(korpusi 1 un 2 un 3). nesapratu kadel adresie dota c burts jaunajai mekles a un b kur tak c būtu cipars un viss vajag v'el to burtu. no citam neatskirs ezitis migla un adresi mekles citur. Pasam patik maju saukt par aciti(21) deleji izvelejos dzivot del adreses. Iesaku mainit negribas B'utu 6a saprastu bet c nepatik
Pagašgad eletrības ekai ari nomainija adresi 17 b(un ta ir leja pa kalnu, piebraucama no citas ielas ) jo redzi 17 eka tuvak un iedeva numeraciju bet tuvuma ir piecstavenes kur ir cita adreses tas pasas ar korpusiem, iedomajos ko doma eletrikis savu kasti mekle starp 17 un 19 ja nezini maldities starp ielam. 17 a iedota siltum trases 'ekai kura blakus eletribas kastie.
Mainisanu nesaprotu jo saku leja pa ielu gar veikalu un eka atrasta. Ka tur mainis visus papirus kur rakstita adrese, vajag atkal iznemt papirus un parakstit adresi ar lemumu, tas laikam no otras puses. gudrie lemj nav tiesi uz ielas znacit mainam. Iela kas iet gar manu maju velkas augsa ap citu ēku un leja uz lielakiem numuriem ka 8 tad mekle maju uz augsu bet tā iet uz galveno ielu kura tagadej'a adrese piešūta adrese pie galvenas ielas kur atrast neesot nekada problema.
" Jaunai adresie jauns iesaku sešī cirvji:D"
www.rpbv.lv/publiskas-apspriesanas
Add news:
Adrese nomainita tagad visur jasaka ka adreses maina uz jauno. Adreses laksnite nomainita uz jauno, es pats domaju ka likumam burtiski sekot tadel ari maina adreses.