Datuve :: Forums :: Operētājsistēmas :: Windows 10 sastingst / uzkaras

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 77

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 77

Datuve.lv video
Top.LV

Windows 10 sastingst / uzkaras

Ievietoja: RaimXxLV @ 2016.05.06 09:39  

Periodiski windows 10 uzkaras. Man win10 stāv virsū uz sdd, esmu izmēģinājis vairākas versijas, katru reizi pilnībā formatēju disku. Dienas laikā kādas 5 reizes sastingst un neko nevar izdarīt kā tikai pogu reset nospiest. Strādā strādā kamēr vienkārši vis apstājas, klusums, ne pogas reaģē ne pele un dažeiz no paša PC izdod tādu vibro skaņu bzzzzzz uz kādām 4 sekundēm kāršanās brīdī.

Komentāri:

#1 jurro @ 2016.05.06 10:37

 Nez vai tikai man rodas aizdomas, ka ne jau W10 vainīgs, bet dzelži. Noskaidro, kas tev tur vibrē - gan jau kāda drosele baroklī (lieku uz barokli), vai hvz kas.

#2 dzeks @ 2016.05.06 12:18

www.memtest.org
domāju ka ram esot jāpārbauda, pacheko visus usb pieslegvietas , vai diskdzini izlaizot kāršanās beidzās. Pamēģini izņemt kādu ram moduli varbūt tajā rodas problemas, pārinstalēt nav jēgas ja uzkaršanos atsit tikai restarts.
pameklē kādu servissu datoriem varbūt tur tikas galā ar problemu, jo meklējot vajag izlēgt kļūdas nesošo kompinenti.

#3 Haiduk @ 2016.05.08 15:13

nebūs kāda pārkaršana, kuras rezultātā kaste uzkaras?! Teiksim gļuko vents dēļ kkādiem nepareiziem padotiem spriegumiem. Vnk netieku skaidrs, kas cits varētu radīt vibrējošu skaņu tieši pirms freeza.

Varbūt brāķis ventilātors, kas pie noteiktiem augstiem apgriezieniem grib mirt, kad grādi ir sakāpuši līdz TULĪT maxumumam pirms izrubās kaste. - dēļ teiksim nolauztas ķepas dzesei vai termopastas neefektivitātes. Huļi bļoda zin.
Itkā stulbs variants, bet jāmin, jo nav nekas sīkāk pastāstīts par šādu pavērsienu, kas arī itkā teorētiski var būt ar statistiku 1 no 1000.