Datuve :: Forums :: Mobilie telefoni :: Jautājums par Amigo mazlietotajiem telefoniem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 58

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 58

Datuve.lv video
Top.LV

Jautājums par Amigo mazlietotajiem telefoniem

Ievietoja: sherbis @ 2016.03.10 23:09  

Veletos pajautāt jūsu viedokli par Amigo piedāvātajiem mazlietotajiem telefoniem.
Apskatiju klāstu, cenas- viss itkā skaisti, palasiju noteikumus un nedaudz saaku piebremzeet. Pirmkārt no kurienes nāk šie telefoni? Neesmu nu galīgi zinošš šajā tēmā, tomer ienaca prātā ideja, ka tie varbūt ir tie telefoni, kurus cilveki atnes atpakaļ pardevejam ar kādu defektu, servisā atrod defektu un šim cilvēkam tiek izsniegts jauns telefons, bet šis telefons ar defektu- skaisti nogrūzts kā mazlietots telefons par saldu cenu. Iespejams es nezinu nianses, un praksē tas nav iespejams, tomer nekādu citu loģisku izskaidrojumu nespeju atrast. Otrkārt man ļoti nepatīk ka tik bieži tiek uzsvērts par to, ka pirceejam pirms pirkšanas uz savu atbildību jaapskata prece un, ka pastav iespeja, ka precei var būt kādi APSLĒPTI DEFEKTI, un Amigo nodrošina pamatfunkciju darbību- Zvani, tīkla uztveršana un kameras darbība, tātad sanāk, ka pārējais ir kaķis maisā, kuru tu driksti iepazīt tikai telefona pirkšanas brīdī.
Palabojiet, ja mana doma ir aplama, un cenšos meklēt zemūdens akmeņus tur kur to nav! Un ko jus man varetu pastāstīt par šo visai kardinošo Amigo piedāvājumu?

Komentāri:

#1 Draxo @ 2016.03.10 23:42

Neesmu lasījis viņu noteikumus, bet pirmais jautājums: kāda veida garantiju un uz cik ilgu laiku viņi nodrošina?

Par telefonu izcelsmi visdrīzākais ir tiesa. Tā saucamā "refurbished" prece, kas LV variantā gan varētu būt ne tik labā kvalitātē kā citviet. Princips jau tas pats: klients A iegādājas preci, kaut kas nepatīk vai saplīst un viņš atnes atpakaļ pārdevējam. Pārdevējs noteiktu iemeslu dēļ uzreiz var iedot jaunu vietā, kamēr veco pārbauda, nomaina saplīsušo detaļu, uzspodrina un liek vitrīnā. Nāk pircējs B un nopērk - var laimēties un darboties kā jauns un vari arī iegrābties.

Tāpēc arī ir jāskatās un jāsaprot par garantiju.

#2 karburators @ 2016.03.13 01:49

Protams ka ir iespēja iegrābties, bet 90% gadījumos tie telefoni ir atgriezti uz LMT atvērtajiem līgumiem. es pats esmu atdevis atpakaļ 2 gab. labus telefonus tikai lai samainītu pret jaunākiem modeļiem- pēdējais bija galīgi labs Galaxy S5 bez nevienas skrambiņas - paņēmu vietā S6, pret S7 laikam nemainīšu jo uzlabojumu ir ļoti maz, bet par nākošo ļoti iespējams.