Datuve :: Forums :: Operētājsistēmas :: Windows.wim faila pielietojums

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

Windows.wim faila pielietojums

Ievietoja: Sagnab @ 2016.02.05 16:45  

Ir RECOVERY partīcija ar .wim failu! Ko darīt ar to ja grib pārinstalēt sistēmu? Var ierakstīt diskā un palaist kā .iso ?

Komentāri:

#1 jurro @ 2016.02.05 17:15

Ja jau tev ir Recovery partīcija,  kas tev traucē palaist recovery procesu, startējoties nospiežot  attiecīgo taustiņu ? (kā nu kuram, parasti ir   F10, bet ir arī  F12 un vēl kāds) ?  Dabūsi precīzi tādu sistēmu, kāda bija, nopērkot. Protams, visi tavi dati pirms tam jāsakopē kur citur.
Wim fails ir sistēmas image fails, (līdzīgi, kā klonējot ar Acronis vaiNorton Ghost), tomēr savādāk veidots.

#2 dzeks @ 2016.02.09 19:51

tikai saki ka laptops , recovery tiek radīt uzinstalējot sistēmu, recovery ir imidžš kas radīts instalējot sistēmu, tas nesatur neko citu kā imidžu no sistēmas (tas nav šis). Saglabājot licenzi vari ierakstīt savas sistēmas instalācijas disku saglabājot licenses kodu un versiju kura uzstādīta, pirms tam labāk datus pārnest uz atsevisčas patrīcijas lai saglabātu datus.

Ja gribas pārinstalēt vajadzētu saglabāt licensi un ievadīt to uzkliekot. Vari arī upgreidoties uz windows 10 ja gribi, bet domāju ka visiem patīk windows 7. mana māsa no astotā windows pārgāja uz 8.1 ar upgreidu tai pašai licensei.