Datuve :: Forums :: Operētājsistēmas :: windows particijas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

windows particijas

Ievietoja: everlast @ 2015.11.29 12:44  

Sveiki. Ir tada lieta ka man iedeva kaiminsh kompi kursh pec windows 10 instaleshanas vairs nesledzas ieksha. Instaleju tagad windows 7 caur bootu, un tur ir sadaliti diski vairakas particijas. Failus visus vajag saglabat kas ir kompi, tapec ir loti svarigi neuzinstalet windowu uz diska kur ir svarigie faili. Ka var zināt kura diska dala ir windows?

Komentāri:

#1 bykeda @ 2015.11.29 13:00

Uzstarteejam kompi ar Live CD ( wikihow.com/Create-an-Ubuntu-Live-Cd ), nokopeejam vajadziigo informaaciju piem. uz kaut kada aareeja HDD un viss. Pec tam format visam nevajadziigam un install new windows:)

#2 dzeks @ 2015.11.30 11:38

parasti lielāka arī ir patricija uz kuras ir dati, ja nezini ka c būs mazāka nekā d, un vēl pirmā parasti ir windows patricija pēc kārtas no kreisās.
1# formatēt vajag tikai pirmo partriciju jeb diska daļa, ubuntu live cd labāk neaiztikt jo tā ir linux operaztajsistema. what the Hell was linux????

daļu datus vari saglabāt uz 4 shared servera un zip folderos, vēl citāds variants ir ierakstīt diskos vismaz tos svarīgākos failus.

#3 bykeda @ 2015.11.30 16:12

Piesprauzzam pie kompja aareejo cietni-
1) panjemam Hirens CD, uzstartejam kompi no taa - izveelamies vai nu Live Win7 vai Linux
2) kad sistema uzstartejusies, atveram ''computer'' un tur redzeesim visas pieejamaas win partiicijas. No turienes vajadziigos datus izkopeejam uz aareejo cietni un viss.
Nekaada Amerika:) Peec tam cleen install un datus atpaklaj..

#4 kalibri @ 2015.11.30 23:01

Ja nav tas ārejais HDD es  parast iznemu HDD ar failiem pievienoju  savam stacionārajiem noskenēju pret virusiem un tad savāķu vaidzīgos  failus  uz sava PC uz kur ir vietas 2 TB.Vietas pietiks daudziem GB,dati pat paliek  pie manis
Ir  bijis ka  paziņa pakāsis savu laptop,vairāk pārdzīvoja par  nozaudētajiem datiem  neka par pasu  lapsi!
Ha man ir  tie dati,vismaz kas līdz tam laikam bija!:)
Parasti  iesaku  visus vaidzīgos failus  augšuplādēt kaut tai paša inboxa jo hdd ar nav mužīgs,ari tiem tur inboxaa ,bet vini visu  sakope no jauna uz jauniem diskiem !

#5 Draxo @ 2015.12.01 00:21

Jebkurš cits mākoņserviss būs labāks par to spama kantori Inbox.lv. :)

#6 romajo @ 2015.12.04 13:05

#5 Kāds sakars inbox failiem ar spamu? Runa ir par datu krātuvi, kas piedāvā 10gb free disku. Vienīgi free versijas lietotājiem ir dažādi ierobežojumi, bet nelielu failu glabāšanai ir tīri ok.