Datuve :: Forums :: Operētājsistēmas :: Re-enable Always Ask Before Opening this Type of File Open File - Security Warn Check Box in Windows

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 62

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 62

Datuve.lv video
Top.LV

Re-enable Always Ask Before Opening this Type of File Open File - Security Warn Check Box in Windows

Ievietoja: dzeks @ 2015.04.24 12:29  

http://helpdeskgeek.com/how-to/re-enable-always-ask-before-opening-thi…

izņēmu ķeksīti bet tagad gribas atpakaļ lai rāda izvēlni, vienmēr jautāt pirms atvēršanas, ievēroju ka darbavirsmas prgrammas vairs nejautā lai atvērtu, gribas lai atgrieztu pirms izņemšanas.
piem. speed fan senāk reaģēja uz ieslēgšanu un jautāja. Man latvskais windows.
operating system win xp sp3

i clear check box always ask to open programm and now i want it back to ask before open, from icons on deskope.

Komentāri:

#1 pirsik @ 2015.04.25 17:09

Tu gribi, lai tev pārtulko linku uz latvisko windowsu? Tur pēc bildēm tak viss saprotams.

#2 dzeks @ 2015.04.29 18:48

esmu mēģinājis bet nelīdz gribas lai reaģētu uz .exe failiem bet tur liekot exe neizlec advance. domāju ka reģistrā exe vaijadzētu būt keyam (atslēgai).Līdu iekš inmternet explorer bet nav tas setings, arī localpoliecies paiztiku no konsoles bet tur uz atrakments nekāda reakcija.
http://www.bildites.lv/images/3kscmflb7tptc2ks7q4.jpg
edit d diskā strada tikai c nav jautajis.

#3 dzeks @ 2015.05.11 16:55

man spama filtrs aizliedza rakstit tapec rakstu te laboju rakstito, man vajag uzlikt vienmer jautat uz c diska nez kas palidzeja citur, pagaidam neesmu atradis atrisinajumu.

#4 pirsik @ 2015.05.12 09:08

Šo apskatījies: Internet Explorer -> Options -> Security -> Custom Level -> Miscellaneous -> "Launching applications and unsafe files" ja tur ķeksis ir pie Enable, tad pārliec uz Prompt, vajadzētu palīdzēt. Kāda failu sistēma tev ir C diskam (paskaties C disk properties)?

#5 jurro @ 2015.05.12 11:21

Pirmkārt - šis logs rādās tikai, velkot exe no interneta. Ir jābūt diezgan stulbam, lai jau vilkšanas laikā atļauti ko atvērt. Pagaidi lai novelkas, sameklē Dovnload mapē un tad arī palaid, bet labāk vispirms uzrīdi antivīrusu - drošs paliek bailīgs :D.

#6 pirsik @ 2015.05.12 12:15

Starp citu, īsti nav saprotams par darbavirsmu programmu atkal reaģēšanu uz atvēršanu? Jo winXP taču vēl nav "UAC briesmas" iebūvētas, t.i. jau uzinstalēta programma ar shortcutu uz darbavirsmas kā piemēram SpeedFan nu nekādi tev neprasīs vai drīkst vērties vaļā :P

Cita lieta instalācijas fails vai standalone programmas fails, ja vien neesi pie atvēršanas izņēmis ķeksi vai faila properties nospiedis Unblock. Novelc failu vēlreiz un atkal prasīs vai atvērt vai nē (pieņemot, ka Internet options ir ķeksis pie Prompt).

#7 jurro @ 2015.05.12 12:48

Nu bet par to jau stāsts. Tas nav W7 esošais UAC, bet attiecas tikai uz failiem, kuri tiek dotajā brīdī vilkti no interneta un tiek jautāts, vai atvērt uzreiz, ja nespiež OK, tad fails tiek saglabāts (kas ir vienīgā pareizā izvēle) Download mapē un pēc tam jau dari ko gribi.
Bildē taču skaidri redzams, ka logs saucas "File Download" (ja nu nesaprotu, tad "Faila lejupielāde". Ar jau uz HDD esoša faila atvēršanu tur nekāda sakara.

#8 pirsik @ 2015.05.12 13:52

Bišķi nokļūdījies, no interneta sākot lejupielādi, būs jautājiens vai failu atvērt, saglabāt vai atcelt operāciju: http://goo.gl/uheCPf bet uz lejupielādētu failu savukārt http://goo.gl/o9MlQH un attiecīgi faila properties būs uzradusies Unblock poga http://goo.gl/lSFKX4

Bet vienalga nesaprotu, kā raksta autoram "speed fan senāk reaģēja uz ieslēgšanu un jautāja" - nu vienīgi, ja no mājaslapas ir vilkts SpeedFan beta (kas ir pliks programmas fails bez instaliera) vai uzkopēts no citurienes un līdz šim programma ir darbināta ar to apstiprinošo logu, kas būtu diezgan absurdi vai arī tomēr runa ir par instalēšanu, tādā gadījumā nevis "ieslēgt" SpeedFan no desktopa, bet instalēt. P.s. Atvainojos, Datuves lieliskais spam filtrs neļauj pa tiešo bildes linkus iekopēt.

#9 dzeks @ 2015.05.20 18:00

User Configuration->Policies->Administrative Templates->Windows Components->Internet Explorer->Internet Control Panel->Security Page
This policy setting controls whether or not the "Open File - Security Warning" prompt is shown when launching executables or other unsafe files.
Local security policies, administrative tasks control panel!
paložnāju pa zones un visur saliku promt, local security policies.
http://www.bildites.lv/viewer.php?file=hbooetmfqeua5rn1r0uj.jpg
https://support.microsoft.com/en-us/kb/307882

#10 dzeks @ 2015.05.20 18:51

[URL=http://www.bildites.lv/viewer.php?file=hbooetmfqeua5rn1r0uj.jpg][IMG]http://www.bildites.lv/images/hbooetmfqeua5rn1r0uj.jpg[/IMG][/URL]

#11 dzeks @ 2015.05.30 15:59

To open MMC, click Start, and then click Run. In the Open box, type mmc.