Datuve :: Forums :: Dažādi :: Kāpēc Datuve ir tik neaktīva?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

Kāpēc Datuve ir tik neaktīva?

Ievietoja: ITdauns @ 2015.02.22 18:15  

Kurš nobeidza "Datuvi"?

Komentāri:

#1 pirsik @ 2015.02.23 11:52

Tu, viens jampampiņš un beigās betons nobetonēja to, kas vēl bija palicis. Pavisam. Apmierināts? :D
Nu rakstu sadaļa jau pamazām atdzīvojas un ja vien autoram(iem) pietiks pacietības tā turpināt, tad gan jau aizies tautās, sākumā ar rakstiem, beigās arī forums var atdzīvoties, kas zina.

#2 zombis @ 2015.02.23 15:00

Tiek plānots, ka forums varētu pilnvērtīgi atjaunoties ap 2025 gadu, kad Datuves īpašnieks iegūs ES finansējumu.

#3 dzeks @ 2015.02.23 18:17

kĀ iet invalīdi, man tā virtuve gan patīk!! Šefam jābūt skabargai ass! nez notepad jau atvadijās no datuves, bet man liekas tika mainīts hosts! liekas ka dzīvība dažriez zemaka līmenī neka notepad. bieži runā ka te pokemoni vairojas.

#4 Robis84 @ 2015.02.23 22:02

Vienkarsi, te lameru apjoms, bij parsniedza kritisko masu un, bij aizlocijies

#5 kasis1000 @ 2015.03.04 18:51

Datuvi nobeidza idiotiskie Datuve īpašnieki un adminstrātori.
Lielākā daļa lietotāju tika banoti ārā pēc administrātoru un īpašnieku iniciatīvas, diskusijas un komentāri tika dzēsti, tāpat kā mans vecais profils un ta posti.

Uz datuvi visi atgrieztos TIKAI TAD, ja šeit mainītos vadība un Datuve izliktu publisku atvainošanās vēstuli, betonam!
Savādāk gan, šito miskasti turēt zem ddos, tāpat neviens nenāks, īpaši jau ieskaitot mazākumu kā populāro betonu, kluci un vēl pārējos!

#6 Draxo @ 2015.03.05 17:31

Varbūt padalīsies arī ar citiem - kāpēc mums vajadzētu atvainoties tādam subjektam kā betons? It kā zinošs kadrs un nereti pasaka arī kādu patiesu vārdu, tomēr viņa tekstus diez vai daudzi vēlas lasīt ikdienā.

Iespējamie iemesli, kāpēc Datuve kļuvusi mazāk apmeklēta - ilgu laiku trūka aktuāli raksti, spambotu ārdīšanās rakstu komentāros, foruma atstāšana savā vaļā. Kas zina, varbūt ar laiku ko izdosies mainīt.

P.S. Vadība jau kādu pusgadu atpakaļ te ir mainījusies, tā kā veco (ne)darbu pieminēšana būs nevietā.

#7 kasis1000 @ 2015.03.05 21:31

Btw šeit bija arī dexters.
Tev ir pilnīga taisnība. Viss

#8 dzeks @ 2015.03.07 11:04

Labi būtu ja piešķirtu vērtējumu kometāriem, apm, pēc nedēļas kometāriem kam nav vērtējums tiktu automātiski dzēsti, liekot lietotājiem nerunāt off topic (bez tēmas).

#9 Draxo @ 2015.03.07 13:39

Vērtējumi būtu laba lieta (labākos komentārus varētu izcelt, sliktākos - padarīt mazākus - šķiet, kādā citā kaimiņu forumā manījis esmu ko līdzīgu), bet komentāru pilnīga dzēšana uz vērtējuma pamata gan nebūtu īpaši prātīga, manuprāt.

#10 Firza @ 2015.03.07 18:13

Nevar atdzīvināt mironim ar viena vai vairāku orgānu pārstādīšana. Beigts ir beigts.
Un par datuves nāvi mums ir jāpateicas betonam un datuves īpašniekiem. Forumu galvenā vērtība ir cilvēki, kuri tur uzdod jautājumu, saņem atbildes, kopīgi risina problēmas. Mūsdienās jau nav māksla uztaisīt kārtējo forumu, kurā ir viena tēma un divi komentāri, māksla ir uztaisīt forumu, kuri apgrozās daudz cilvēku un notiek aktīva diskusija. Un ja tādu izdodas izveidot, tad ir arī jābūt spēcīgai administrācijai, kura ir gatava cīnīties pret troļļiem un spam-botiem. Ja ar troļļiem necīnās, tad agri vai vēlu viņi gūst virsroku, līdz beigās aizbaida prom visus normālos cilvēkus, kas arī notika ar datuvi. Kam vajag foruma, kurā uz jebkuru jautājumu ir viena atbilde  - „samaksā speciālistam”? Nē, nu nekas nepareizs tajā „samaksā speciālistam” nav, bet tad nav jēgas turēt forumu, jo jebkuru problēmu tiešām var atrisināt ar „samaksā speciālistam”. Un kurš normāls cilvēks vēlreiz riskēs risināt savas problēmas ar foruma palīdzību, ja vienreiz jau kaut kāds trollis atbildēja, ka: „Tu esi Daunis, Tev nevajag datoru”?

#11 pirsik @ 2015.03.07 18:58

Nu it kā jā, bet tas bija tikai no +/- pāris kadriem un ja vēl kāds pievienojās, tad tikai tāpēc, ka redzēja, ka viss jau t;apat iet uz grunti un nav vērts...  no laika, kad aizgāja moderators(i), tad arī tas sākās, viss palika pašplūsmā, plus jaunu rakstu vairs nebija, loģiski, ka tāda vietne ilgi nevar pastāvēt, savukārt zābakforumā atkal otra galējība, ka dažiem wannabe moderatoriem un viņu līdzskrējējiem sakāpusi čura galvā ar attieksmi pret citiem vai viņu pieGdienas sindroms, kur dažus viņu tekstiņus publiskā forumā kļūst nepatīkami lasīt.

#12 Draxo @ 2015.03.07 19:57

Pie satura tiek strādāts (ir neliela tehniskā pauze), tāpat arī spamboti tiek apkaroti... un ari nevēlami komentāri.

Lai būtu publika, to vajag ar kaut ko lapai piesaistīt un veidot vidi, lai tajā būtu patīkami uzturēties. Datuvē jau vispār moderatori un administrācija kā tāda pazuda no apvāršņa jau ļoooti sen, tāpēc arī savairojās un izpaudās visādi dīvaiņi.

#13 jakslis @ 2015.03.07 23:47

"Un kurš normāls cilvēks vēlreiz riskēs risināt savas problēmas ar foruma palīdzību, ja vienreiz jau kaut kāds trollis atbildēja, ka: „Tu esi Daunis, Tev nevajag datoru”?"
Bootā piem.  tas ir normāli .
Galvenais dauņotājs/apdi..ējs par moderu un viss O.K. :)- forums dzīvo.