Datuve :: Forums :: Dažādi :: Neslēdzas iekšā Portatīvais

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Neslēdzas iekšā Portatīvais

Ievietoja: AMRY @ 2014.12.22 13:59  

Es šodien apņēmos iztīrīt portatīvo - atskrūvēju, iztīrīju, aizskrūvēju visu pa vietām - slēdzu iekšā un nekā apsalūti nekā, visus saliku atpakaļ kā nākas, ārdiju ārā 3x lai pārbaudītu vai točna visu saliku atpakaļ! un viss vietās! grūti jums noteikti ir pateikt vainu neko neredzot! varbūt varat ieteikt kaut ko iz pieredzes! Portatīvais Dell Inspirion N5110, varu arī sabildēt kā tas izskatas!
Izdarīju visu kā šijā video - vienīgais ko neizdarīju - neņēmu nost kūleri https://www.youtube.com/watch?v=QVJddZfI3lw

Komentāri:

#1 lobotomija @ 2014.12.22 15:40

Ar nekā jāsaprot ka nav nekādas reakcijas? Nav ne barošanas indikatora, ne bateriju ind, ne cietņa indikatora? Ja nav pilnīgi nek;a tad sliecos domāt ka tomēr nebūsi savienojis kaut ko līdz galam vai arī esi pacienājis savu mātesplati ar statisko strāvu. Bet ja tomēr par 100% esi pārliecināts ka viss ir salikts un pirms darba sākšanas esi sazemējis sevi  vai vismaz lietojis antistatisko aproci tad tiešām grūti neredzot dot kādu padomu.

#2 Haiduk @ 2014.12.22 20:00

Jāsāk ir ar to, ka tu esi lohs un vislielākais. Skrūvēt vaļā laptopu dēļ tīrīšanas un nenomainīt termopastu. mjā, tur ir jāmāk tādam būt.

par vainu.
1. neesi mātesplati "iespraudis" līdz galam  elektrības barošanas/ usb platē, kura atrodas kreisajā stūrī pie ventilātora.
2. Iet kkas uz īso. Piem. šlefes vajag pārbaudīt un galvenokārt ieslēgšanas pogas šleifi. Labāk atvieno abas pārējās (touchp/multitaustiņu)
3. statistiskā elektrība pie vainas.

#3 dzeks @ 2014.12.24 15:04

domāju ka pie vainas baterija, meklē servisu!