Datuve :: Forums :: Dažādi :: vai datuve.lv lēnām mirst?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 44

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 44

Datuve.lv video
Top.LV

vai datuve.lv lēnām mirst?

Ievietoja: zombis @ 2014.12.20 13:27  

Jautājums administrācijai (vai kas tur sēž pie ruļļiem). tuvojas jauns gads. ko domājat darīt ar šo portālu? jau vairākus mēnešus datuve izskatās kā pusprādzis mironītis. visi normālie cilvēki jau sen ir pārcēlušies uz Boot.lv vai līdzīgiem forumiem.
Tāda sajūta, ka ir notikusi apokalipse, viss ir izmiris, vienīgi datuve.lv ir atstāta pašplūsmā un darbojas autonomi, neviena nepieskatīta.

Varbūt vajag šīs lapas īpašniekiem sasparoties un pārrestartēties un sākt visu no tīras lapas, pie reizes nomainot nosaukumu uz , piemēram, datupēdija.lv:)

Komentāri:

#1 pirsik @ 2014.12.20 23:04

Visus userus mēslainē, saistoši raksti bez foruma sadaļas, mazliet pamainīt dizainu un brīnumi var notikt. Vai pabīdīt forumu ar visu labo sleju, kas zem tā, citā sadaļā. Uzreiz būtu svaigāks skats Datuvei. Ja vēl katru mēnesi jauni un interesanti raksti, gan ar laiku apmeklētība pieaugtu.

P.s. ta zābakforums jau gan nebūtu paraugs, pēc kā tiekties..., izņemot atsevišķus kadrus lietpratējus savā jomā, kas raksta par lietu un palīdz ar padomu, tur liela daļa aktīvo biedru ir daiļdirsēji, no kuriem puse ir anonīmo alkaholiķu klubiņa biedri, kas ar savu leksiku, nu neteiksim, ka celtu foruma reputāciju.

#2 HIGH-Zen @ 2014.12.21 01:28

"jau vairākus mēnešus datuve izskatās kā pusprādzis mironītis". Tu no komas tikko pamodies? Es teiktu - vairākus gadus.
Nekāda tīra lapa tur vairs nepalīdzēs. Kādreiz datuve aizpildīja tukšumu, kas radās kad nomira hackers.lv
Bet tad, nemaz nerunājot, ka netika atjaunots saturs, bet arī forumā jebkura diskusija risinājās šādā formātā http://datuve.lv/forums/60933/comment/add/92667/#comment
Un tagad ir par vēlu.

pirsik, mūsdienās vairs nav informācijas vakuuma, ziņu ir pilns nets. Ja izmestu visus userus mēslainē, tad tas būtu pēdējais punkts uz i šai vietnei. Un t.s. "zābakforums" tomēr ir paraugs - tur vismaz ir cilvēki. :D
Un par leksiku runājot, tur atkal datuve ir kā paraugs http://datuve.lv/forums/60933/comment/add/92667/#comment
Paraugs - kā nevajag darīt.

#3 dzeks @ 2014.12.21 12:37

nesaprotu ko brēkt gribi ej citur, var taču ieiet foruma sadaļaš rakstot topic tas jānorāda, dažos jautājumos neieslīkstu jo kvalitatīva atbilde nevioenmēr ir pieejama, yahoo anwser dažkārt labāki jo globāli saprast problēmu ir vieglāk

šajā bānānu republikā meklēt taisnību labi ka 300 useru sarodas ap 20 :00 vakaros. nez bet vairāk nesēž šiet kā cietumos . par intrernetu.