Datuve :: Forums :: Programmatūra :: Faila atjaunosana

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 135

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 135

Datuve.lv video
Top.LV

Faila atjaunosana

Ievietoja: rolis123 @ 2014.11.26 23:23  

Sveki,

problema sekojosa - netisam izdesu svarigu word doc. , to atjaunoju ar Recovery programmu , bet vala nevar dabut - fails bojats esot.

Kads var ieteikt kadu progu ar ko so salabot?

Paldies

Komentāri:

#1 pirsik @ 2014.11.28 12:38

Pirms kaut ko dari, ņem vērā, ka uz tā paša hdd vai partīcijas, kur atrodas dokuments, nedrīkst neko rakstīt iekšā - izdzēstais fails agrāk vai vēlāk, bet noteikti pārrakstīsies - jo vairāk darbināsi programmas un kaut ko seivosi hdd, jo lielākas iespējas, ka failu nevarēsi atjaunot.

Ideālā variantā pieslēdz hdd pie cita datora vai arī nedarbini uz tā uzlikto windowsu, bet iebūtojies no cita hdd/usb diska. Un jo ātrāk tu to darīsi, jo lielākas izredzes būs kaut ko saglābt.

Ja tas nav iespējams/dokuments nav gluži dzīvības un nāves jautājums, tad vismaz aizver (vai nokillo, lai programma kaut ko nepaspēj ierakstīt uz hdd) visas progras, sākot ar  torrentiem un interneta pārlūkiem, nedarbini nevienu programmu, izņemot Recovery.

1) Ar Recovery apskaties vai tajā mapē, kur atradās oriģinālais fails, nav kaut kāds ~WRL3669.tmp vai līdzīgs fails, pamēģini pārsaukt ar .doc paplašinājumu un atvērt.

2) Ja wordam bija ieslēgts Autorecovery, tad mēģini atrast izdzēstos autorecovery failus, *.asd, ~wra*.bak, *.wbk  un papildus  ar recovery izskati autorecovery mapē izdzēstos failus (word-options-file locations atrodi, kur atrodas file recovery mape.

#2 dzeks @ 2014.11.28 17:37

Labākais ko var izdarīt ir atjaunot mapju nosaukumus , man taču palīdzēja uzzināt  muzikas kolekcijas grupas un albumus nosaukumus. Pasšus failus nācās meklēt no jauna. precīzi nepatiekšu bet google esot programma trials palidzeja.