Datuve :: Forums :: Mobilie telefoni :: atrast nosagtu/nozaudētu samsung viedtālruni

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

atrast nosagtu/nozaudētu samsung viedtālruni

Ievietoja: iniferta @ 2014.01.07 08:22  

Problēma sena kā pasaule - bija tālrnis, nav tālrunis. Un diemžēl tikai pēc tam, kad telefons jau zudis, tiek domāts par to kā to varētu vērst par labu. Kamēr telefons bija saimnieka rokās, nekas īpašs netika darīts, lai telefonu pret pazušanu kaut kā pasargātu. Runa ir par Samsung Galaxy S3.
Līdz šim ir atrasti 2 veidi, kā uzmeklēt telefonu - http://findmymobile.samsung.com un https://www.google.com/android/devicemanager?hl=lv&u=0. Diemžēl neviens no tiem nespēj palīdzēt. Telefons pārsvarā ir oflainā, bet pāris reizes caur findmymobile ir uzdevies viņu uzķert onlainā. Diemžēl tas līdz šim arī viss, jo nevienu no piedāvātajām fīčām (atrast ierīci, bloķēt), nav izdevies izamntot. Proces neizdodas un parādās uzraksts, ka "Pakalpojums nav pieejams, kad fukcija "Tālavdības ierīces" ir izslēgta". http://www.bildites.lv/images/vcz7t93fuvmfjgobv1r1.jpg Skaidrs ir viens, ja zaglēns būs pietiekami gudrs un šo funckiju nekad neieslēgs, tad telefons zudis pilnīgi ar galiem. No šī rodas pirmais uz nākotni vērstais jautājums - vai ir iespējams kaut kā izdarīt tā, lai šo fukciju nebūtu iespējams izslēgt? Uzlikt kaut kādu paroli vai ko tml?
Google fīčā vispār rādā, kā tālrunis pēdējo reizi lietots 31.dec, lai arī findmymobile vakar pat bija online.
Kā maksimāli nodrošināties, lai nozaudēšanas gadījumā visas piedāvātās atrašanas/bloķēšanas fīčas var reāli pielietot?

Komentāri:

#1 Lielkuilis @ 2014.01.07 20:49

Jā, nākotnes vārdā vajag izmantot kādu no tālruņu aizsardzības pret nozagšanu servisiem un uzlikt paroli vai PIN kodu, lai neviens netiek iekšā, izņemot piezvanīt uz ārkārtas numuriem.
Telefons šajos laikos tomēr ir tas pats dators un tajā ir daudz personīgu datu, kurus uz ielas nevienam pa labi, pa kreisi nevajag dalīt.