Datuve :: Forums :: Mobilie telefoni :: 1 numurs 2 sim kartes

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

1 numurs 2 sim kartes

Ievietoja: bisulis @ 2013.06.17 20:50  

Vai ir zināms tāds prikols kā 1 numurs, bet 2 sim kartes dažādos telefonos???

Komentāri:

#1 QuantRip @ 2013.06.17 20:53

Nevar tā.

#2 LooNeY @ 2013.06.17 23:35

Un prikols kur?... vispār nezinu vai ir iespējams 2 simkartes un 1 nummurs jo tas ir totali neloģiski!... priekškam tev 2 simkartes uz vienu nummuru?????? :D nepietiek viena simkarte un viens nummurs? vai gribi mērīties saviem tīnīšiem ar savu ūber mobīlkrāniņu?....

;) Ir viens telefons, ar 2 simkartēm kurām ir katrs savs nummurs(teiksim privatais un darba) lai nav jānēsā divi telefoni viss ir vienā...

#3 root @ 2013.06.18 10:34

Oj, oj, oj :D Betons lielais krogos dzērājs :D

#4 Firza @ 2013.06.18 11:24

Ja ir SIM karte, kura vecāka par kādiem 5 gadiem, tad to var „noklonēt” (vispār jau tā nav nekāda klonēšana, tā ir SIM kartes emulatora izgatavošana ar identiskiem IMSI un Ki). Tās SIM kartes, kuras tiek izdotas tagad noklonēt vairs nevar(?) .
SIM karšu „klonēšana” varbūt bija aktuāla tajos laikos, kad vēl nebija telefoni ar 2 un vairāk SIM kartēm. Bet tagad SIM karšu „klonēšanas” jēga ir zudusi, jo mobilo ar 2 SIM kartēm ir daudz un dažādi, un 2 karšu telefons tomēr ir ērtāk nekā „klonētās” SIM kartes (uz vienas kartes vairāki numuri), kad aktīva varēja būt tikai viena, un lai ieslēgtu citu „SIM karti”, telefonu vajadzēja pārstartēt.
Vienīgais lietderīgais pielietojums , kur redzu teorētisku vajadzību izmantot 2 identiskas SIM kartes, ir atsevišķs mobilā interneta pieslēgums, kuru lietotājs varētu gribēt izmantot gan uz mobilā telefona gan uz planšetes, bet negrib no mobilā taisīt hotspot un tērēt bateriju uz aktīvo WIFI. Bet tā kā mobilais internets parādījās tikai nesen, tad tā SIM kartes šā vai tā nevar noklonēt, un līdz ar to zūd arī pēdējā lietderīgā jēga no SIM karšu „klonēšanas”.  Nu jā, varbūt arī "vecs nokia - darbā, un Iphone - majās" varētu būt labs iemesls vēlmei "noklonēt" SIM karti.
Kā mobilo telefonu operatoru apčakarēšanas, vai svešu sarunu noklausīšanās paņēmiens, SIM karšu „klonēšana” tā īsti nekad arī nav strādājusi. It kā jau cilvēki raksta, ka ir mēģināts darbināt divas vienādas SIM kartes dažādās vietās vienlaicīgi (vienu ārzemēs, otru majās), un kādu laiku tas arī darbojas, bet agri vai vēlu tas beidzas ar to, ka abas kartes tiek nobloķētas.  

#5 neteiksu @ 2013.06.18 13:49

Vienīgais loģiskais izskaidrojums ir otra SIM mašīnā ( un nekādi bāri un vēl visādi debīli ieteikumi ).
LMT ir pakalpojums SIM 2 ( domāju arī Tele2, Bite un pārējiem ir ). Izejošie numuri abiem ir vienādi, bet ienākošie dažādi. Ko tas dod ? to, ka tu zvani un nav jāpaskaidro kas zvana.

#6 Killercompany @ 2013.06.19 01:43

savā ziņā #6 ir taisnība. jo bites sim kartes KI man nekad nav izdevies dabūt. bet zz vēl nesen izdevās. LMT vecākām sim var, jaunajām nevar vairs.

bet jā, kāds tolks? tiešām gribi "lēto komplektu" krogiem uztaisīt? jo mcb2 minētais variants arī vairs nestrādā (loģiski visai tak ne?). tas bija dahuja sen kad tā varēja un bija jēga.