Datuve :: Forums :: Dažādi :: austinas klusas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 45

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 45

Datuve.lv video
Top.LV

austinas klusas

Ievietoja: kaijamaijapaija @ 2013.05.11 05:21  

karoch nopirku austinas bose qc15

kad klausos muuziku ar to skanas izoleeshanu kad iesleedzu bateriju tad ausinas skak normaali bet kad izsleedzu skanas izoleeshanu tad klausiities kko ir nereaali jo ir baigi klusu kaut gad volume uz kompja un uz austinaam ir uzlikta uz 100& kas pa fignu? nevar buut ka tik kluus skan austinas pa 400 dolaariem

bes skanas izoleeshanas un baterijas es vispaar neko nedzirdu no taa ko klausos.

Komentāri:

#1 jurro @ 2013.05.11 09:33

Un kā domā, kam paredzētas baterijas un skaņas izolēšana? Varbūt mēģini arī mobilo bez baterijas, vai datoru bez strāvas ieslēgt un brīnies, ka nedarboja?
Un bez izolēšanas klusi ir tāpēc, lai visi apkārtējie nedzirdētu marazmu, ko klausies. Nereti šitādi kretīni trolejbusos, autobusos vai jebkur publiskā vietā ir sastopami.

#2 kaijamaijapaija @ 2013.05.11 10:24

juro tas ir baigi stulbi ja austinas ir uz baterijaam man vecaaz sony austinas nav uz baterijam un skan norm un klausitesi var visur uz kpmja un citur.

bet tas ir paaraak klusi es knapi dzirdu domaa shitaas jaunaas austinas nevar normaali klausiities kaa uz vis elemetaaraam ausinaam nu pzc na b le

pilngii jaunas austinas 21 pirmais gad simts bet es nevaru ple normaali klausiities bez taas skanas izoleeshanas nu man vnk vai es dzirdu savu balsi es gribu normaali klausiitesi bet neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee viniem obligaati vis ir jaaachakaree boeeeeeghgvrgsg

#3 pirsik @ 2013.05.11 18:02

Tur pēc manuāļa vēl ir Low-High (volume) slēdzis pie austiņām, varbūt ar to kaut kas saistīts? Otrs variants, baterijas vai varbūt kā te minēja, konstrukcija tāda, neko nepadarīsi. Gribēji austiņas ar noise cancellation, nu tad arī lieto kā tās paredzētas.

#4 jurro @ 2013.05.11 18:55

Ja pirms, vai vismaz pēc pirkšanas ienāktu prātā palasīt manuāli , vismaz šo punktu 3.Put on the headphones. On the right earcup, slide the power switch forward to the On position. The battery light indicator will illuminate. - nerastos muļķīgi jautājumi. Analfabētiem gan to grūti izlasīt :D.

#5 kaijamaijapaija @ 2013.05.11 19:12

pirsik es to jau izdariiju to pogu pie vada uz high bet nu tas ir pilniigs klusums es pat vaardus piemeeram muzonaa vai filmaa nedzirdu.

juro tieshi kad es to pogu sleedzu iekshaa tad vis ir ok bet tad man visu laiku buus jaapeerk baterijas tas tak ir tik stulbi

ja austinas ir pievienotas pie kompja nafig baterija vajag???

#6 jurro @ 2013.05.11 19:44

Atkārtoju vēlreiz - lasīt un domāt vajag pirms, pirkšanas, nevis bezjēdzīgi gaudot forumos. Nav šīs speciālās ausis paredzētas lietošanai bez barošanas un viss.
Un neviens tev neliek pirkt baterijas - nopērc akumulatorus, pie tam divus komplektus un kaifo.

Battery life and replacement
Although it varies by usage, battery life averages 35
hours. The battery light indicator starts flashing when
there are approximately 5 hours of battery life remaining.
When a replacement is needed, use a AAA alkaline
battery (IEC LR03).
Note:
Remaining battery life may vary when using rechargeable
batteries. NiMH batteries, composed of nickel metal hydride,
are recommended